Google Nest Hello: de slimme deurbel

Door: partner-redactie | 29 november 2019 00:04

Partnerbijdrage

Er zijn steeds meer apparaten op de markt voor het inrichten van een slim huis. Naast slimme thermostaten en lampen kun je ook je deurbel verbinden met het internet. De Google Nest Hello is zo’n slimme deurbel.

Een deurbel die enkel en alleen een knop is waarna er geluid klinkt is niet meer van deze tijd. De Google Nest Hello vervangt je doodgewone deurbel met een slimme variant. De slimme deurbel is uitgerust met een camera waarmee je in high definition en hdr-kwaliteit kunt zien wie er voor de deur staat. Zelfs in het donker is het beeld vrij goed. Zo kun je de hele dag van een afstand zien wie er voor de deur staat. Misschien ligt er wel een pakketje voor je klaar. Je kunt de beelden livestreamen, op deze manier kun je dag en nacht bekijken wat er voor je huis gebeurt. Met de Google Nest Hello kun je tot drie uur terugkijken. De deurbel registreert bewegingen en geluidsmeldingen.

Let wel: Wil je gebruik maken van de Google Nest Hello? Dan heb je wel een bedrade deurbel, een bel en de juiste transformator nodig. Kijk hier of je huis geschikt is.

De beelden worden versleuteld en opgeslagen in de cloud. Via de Nest-app kun je de instellingen verrichten en de beelden terugkijken. Mocht je niet thuis zijn dan kun je een voor opgenomen bericht afspelen om je bezoekers te laten weten dat je niet naar de deur kan komen. Je stem is goed verstaanbaar dankzij de echo- en ruisonderdrukking.

Nest Aware

Er is ook een mogelijkheid om 5, 10 of 30 dagen videogeschiedenis op te nemen in de vorm van Nest Aware. Met deze abonnementsvormen kun je dag en nacht opnemen, beelden terugkijken en videoclips delen. De algoritmen kunnen onderscheid maken tussen een pratende persoon of een blaffende hond. Voor de optie van 30 dagen betaal je 300 euro per maand.

De Google Nest Hello is vanwege Black Friday nu goedkoper te verkrijgen:

  • Google Nest Hello van € 279,00 voor € 199,00

0 Reactie(s) op: Google Nest Hello: de slimme deurbel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.