Grenzeloos internetten? - Geef je nu op voor het devolo Magic testpanel!

Door: partner-redactie | 04 november 2018 13:16

Partnerbijdrage

Valt je stream weleens weg als je net lekker zit te Netflixen? Of valt het op dat je altijd het netwerk van je buren terugvindt, maar zelden dat van jezelf? Dan heb je waarschijnlijk problemen met je wifi. Misschien is de devolo Magic voor jou de perfecte oplossing! Wil je zelf de nieuwste technologie ervaren? Geef je dan nu op voor ons testpanel.

Geef je nu op voor het devolo Magic testpanel

Een onbetrouwbare internetverbinding is behoorlijk frustrerend en zonde van je tijd. Zeker als je bedenkt dat er tegenwoordig een prima oplossing voorhanden is: de devolo Magic. Je internet haal je daarmee gewoon uit elk willekeurig stopcontact in huis, van je kelder tot je keuken. Mooier nog: je hoeft niet meer in te leveren op de snelheid. Je kunt zelfs zorgeloos streamen in een ultrascherpe 8K-resolutie en natuurlijk razendsnel internetten.

Wat moet je weten?

We gaan op zoek naar vier testers die hun thuisnetwerk willen verbeteren met de devolo Magic. Wil je ook internet in je hele huis, ben je dol op gamen en streamen en wil je zelf ervaren wat de devolo Magic voor jou kan betekenen? Geef je dan nu op!

De testperiode vindt plaats in november/december. Ben jij in die periode beschikbaar? Meld je dan snel aan voor ons testpanel en wie weet word jij een van de vier testers die in hun eigen huis aan de slag gaan met een Magic thuisnetwerk.