Het perfecte kopje koffie? Dat zet je met je smartphone!

Door: partner-redactie | 28 maart 2018 11:15

Partnerbijdrage

Alles is tegenwoordig connected. Niet alleen je televisie of je stofzuigerrobot, maar zelfs je koffiezetapparaat. Tenminste als je een JURA S8 met smart connect optie in huis haalt. Met een tik en een veeg op je smartphone schakel je het toestel in. Ideaal als je bijvoorbeeld net na het douchen trek hebt in een lekker bakje troost. Zodra jij in de keuken bent, staat je heerlijke kop dampende koffie al klaar.

Nood aan een nieuw volautomatisch koffiezetapparaat? Als echte koffieliefhebber ga je uiteraard voor kwaliteit. Overweeg zeker het Zwitserse merk JURA eens. De gloednieuwe JURA S8 oogt ontzettend fraai en heeft veel koffiespecialiteiten. Van een ristretto of espresso tot cappuccino en latte macchiato. Via het heldere touchscreen van 4,3 inch kies je in een handomdraai één van de vijftien verschillende specialiteiten. Heet water voor thee? Kan ook! Als het apparaat een smart connect functie heeft, kun je het ook via bluetooth verbinden met je smartphone. Dat geeft je nog veel meer mogelijkheden.

De JURA S8 kent maar liefst 15 verschillende koffiespecialiteiten. Je maakt je keuze via het grote kleurendisplay.

Gebruiksvriendelijke app

Met behulp van de gratis JURA Coffee App voor Android of iOS is koffiezetten nog een stuk eenvoudiger. Je smartphone (of tablet) wordt op die manier een slimme afstandsbediening. Als je je smartphone of tablet eenmalig met de JURA S8 gekoppeld hebt, kun je op afstand je lievelingsspecialiteit in een kopje laten stromen. Dat is bijvoorbeeld handig als je net uit bed stapt of iets langer aan tafel bij je gasten wilt blijven zitten. Maak er dus een gewoonte van om telkens een kopje klaar te zetten!

Fill out my online form.

Nog meer koffiegenot

Helemaal handig is de mogelijkheid om via de app koffiesoorten te personaliseren. Je past in een tik en een veeg je koffiesterkte, hoeveelheid water, temperatuur of hoeveelheid melk aan. Net zoals jij het graag wilt. Je kunt je creaties zelfs namen geven. ‘Ontbijtkoffie’ of ‘Namiddagdip’, bijvoorbeeld. Wat de afbeeldingen betreft: je kunt kiezen voor standaard productafbeeldingen, maar het is eveneens mogelijk om een zelfgemaakte foto toe te voegen. Op die manier krijg je pas echt een individuele look.

Hoe wil jij je latte macchiato? Met sterke koffie en heel veel melkschuim?

Smart connect

De JURA S8 is niet het enige toestel dat met de app werkt. Je vindt hier een overzicht van de andere apparaten. Heb je al een JURA-toestel zonder connected functies? Dan kun je ook overwegen om de optionele bluetooth-zender Smart Connect (79 euro) aan te schaffen. Op die manier maak je jouw apparaat ook slim. De installatie is kinderspel.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Nog een troef van de JURA S8 is dat het een ontzettend gebruiks- en onderhoudsvriendelijk volautomaat is. Het apparaat beschikt over een geïntegreerd reinigingsprogramma. Bovendien krijg je via het grote touchscreen instructies en animaties als jouw hulp nodig is. En ook je smartphone speelt een belangrijke rol. Je krijgt een notificatie als water of bonen bijna op zijn. Zelfs als je het koffieresidu moet legen, ontvang je een bericht.

Is de watertank leeg? Je krijgt duidelijke instructies via het grote kleurendisplay.

De JURA S8 is beschikbaar in Moonlight Silver. De richtprijs bedraagt 1699 euro. Meer info vind je hier.

0 Reactie(s) op: Het perfecte kopje koffie? Dat zet je met je smartphone!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.