Innovatieve desktops van ASUS

Door: partner-redactie | 16 februari 2015 08:00

Partnerbijdrage

ASUS staat bekend om zijn innovatie, betrouwbaarheid en strakke design en heeft veel prijzen gewonnen voor z’n desktops en all-in-one-computers. Het bedrijf heeft technische innovatie hoog in het vaandel staan en fabriceert bovendien zelf veel onderdelen, waardoor de computers solide in elkaar zitten en alles perfect op elkaar afgestemd is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ASUS het meest aanbevolen merk voor Windows-computers is.

ASUS-computers komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van een recent Amerikaans lezersonderzoek naar tevredenheid, betrouwbaarheid en service, noemden gebruikers ASUS als beste keus voor desktop-pc's. Men sprak een hoge mate van tevredenheid uit en vond dat ASUS-computers veel waar voor je geld boden. Ook over connectiviteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid waren de gebruikers zeer te spreken.

Desktops

ASUS heeft een gevarieerd aanbod aan desktop-computers. Zo zijn de M11AD, M51AD en P30AD perfecte multimedia-pc’s voor het hele gezin. Ze worden aangedreven door de laatste generatie Intel Core-processors zijn voorzien van een slim verborgen optische schijf en toegankelijke aansluitpunten. Voor gamers zijn er fraaie computers in de Rog Tytan-serie, zoals de G70AB. De computers in deze serie bieden ongeëvenaarde prestaties en ultieme stabiliteit in een opvallende behuizing, goed voor oneindig veel spelplezier.

All-in-ones

De all-in-one-pc’s van ASUS zorgen voor een ongekende ervaring. Zo is de ET2300INTI voorzien van een aanraakgevoelig IPS-paneel van 23 inch, met een verstelbaar dubbel scharnier voor de beste kijkhoek, ingebouwde luidsprekers en subwoofer, en aansluitingen voor usb 3.0 en Thunderbolt.

En van de Transformer P1801 maak je een 18,4inch-tablet wanneer het beeldscherm wordt losgekoppeld. Hij draait op Windows 8, maar kan met ook met een druk op de knop overschakelen naar Android 4.1.

Innovatieve techniek

ASUS maakt zelf veel componenten en heeft daardoor veel expertise om het best mogelijke systeem te ontwerpen. Zo produceert de ASUS Q-Fan-voeding slechts 28 dB geluid, wat stiller is dan een bibliotheek. En dankzij de eigen QuietCool-technologie, worden ASUS-computers veel minder warm. Het Smart Cooling System zorgt er bovendien voor dat stof zich niet kan nestelen in koelers en dat de temperatuur in de behuizing niet te hoog wordt. Verder worden alle ASUS-desktops uitgebreid getest op de bestandheid tegen schudden, vallen, voltageschommelingen en extreme temperaturen. Iedere computer wordt bovendien geleverd met 100 GB gratis ruimte bij ASUS WebStorage, een clouddienst waarmee bestanden draadloos tussen apparaten kunnen worden uitgewisseld en de belangrijkste data altijd voorhanden zijn.

Meer weten?

Kijk op: www.asus.com/nl/AllinOne_PCs en www.ASUS.com/nl/Desktops