Internet in het hele huis? Doe mee met ons testpanel!

Door: partner-redactie | 18 juli 2017 15:15

Partnerbijdrage

Vrijwel iedereen krijgt van zijn internetprovider een modem-router voorzien van wifi. Perfect geregeld dus, althans in theorie. Want in de praktijk blijkt dat de in de modem-router ingebouwde wifi vrijwel nooit krachtig genoeg is om overal in je huis te kunnen internetten. Klagen bij je internetprovider heeft weinig zin, je hebt immers internettoegang. Je zult dus zelf iets moeten doen om je huis te voorzien van wifi. Wil je ervaren wat de Multiroom WiFi Kit voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor het testpanel!

Meld je aan voor het testpanel

Overal wifi

Devolo biedt met de Multiroom WiFi Kit een handige oplossing waarmee je je hele huis eenvoudig voorziet van een dekkend en snel draadloos netwerk. Deze kit bevat twee razendsnelle wifi-accesspoints die gebruik van de nieuwste 802.11ac-technologie. Hang er bijvoorbeeld een op de eerste verdieping en een op de zolder en je hebt in heel je huis een dekkend draadloos netwerk. Op zowel de 2,4- al de 5GHz-band wordt een snel draadloos netwerk aangeboden zodat je al je apparaten in heel je huis kunt gebruiken.

Geen draden trekken

Wifi is maar een gedeelte van de oplossing, want het internetsignaal moet de accesspoints natuurlijk ook bereiken. Devolo is gelukkig dé specialist op het gebied van powerline-communicatie waarbij de bestaande elektriciteitsbekabeling wordt ingezet om het netwerksignaal te verspreiden. De twee wifi-hotspots in de Multiroom WiFi Kit maken gebruik van Devolo’s snelste 1200+ powerline technologie die een maximale snelheid van maar liefst 1200 Mbit/s biedt. De Multiroom WiFi Kit bevat een normale powerline-adapter die je aansluit op je router en zo het internetsignaal op de elektriciteitsdraden zet. Vervolgens kun je de wifi-hotspots in ieder stopcontact in je huis steken en heb je direct verbinding!

Bekijk nu de 'How to' video

De Multiroom WiFi Kit is verkrijgbaar bij Coolblue en Mediamarkt.

0 Reactie(s) op: Internet in het hele huis? Doe mee met ons testpanel!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.