Is een snoerloze stofzuiger echt zo krachtig? Doe mee met ons testpanel!

Door: partner-redactie | 10 oktober 2018 13:17

Partnerbijdrage

Huisdieren en kinderen kunnen heerlijk ravotten. Dat ze dat ook in huis doen is bijna onontkoombaar met als gevolg dat we overal haartjes, gras en zand vinden. En die kleine rommelmakers gooien natuurlijk ook wel eens wat om. Met hulp van een goede stofzuiger heb je het huis gelukkig zo weer schoon. De nieuwe FX9 ULTIMATE is op dit moment de meest complete steelstofzuiger van AEG die je hierbij kan helpen. Nieuwsgierig hoe krachtig en handig deze snoerloze stofzuiger is? Meld je dan aan voor het testpanel!

AEG biedt in vele soorten en maten oplossingen om haren van huisdieren zo goed mogelijk te verwijderen. Tijdens de testdag op vrijdag 26 oktober kun je aan de slag met de meest veelzij-dige steelstofzuiger van AEG en kun je zien welke moderne oplossingen het schoonmaken ook nog eens leuk maken!

Compact maar krachtig

De FX9 ULTIMATE is compact, licht en draadloos. Een flexibel model waarmee je het hele huis kunt reinigen, van vloer tot plafond. Je zult misschien verwachten dat een draadloos model min-der zuigkracht heeft, maar niets is minder waar. De resultaten van deze snoerloze stofzuiger zijn te vergelijken met een reguliere sledestofzuiger.

Handige accessoires

Grote vloeroppervlakken, wenteltrappen, spinnenwebben aan het plafond, kruimels in de bank; AEG heeft diverse handige accessoires ontworpen voor de FX9 ULTIMATE, zodat je het huis van top tot teen kunt reinigen. Even de auto schoonmaken? De stofzuiger is zo compact dat je hem makkelijk even mee naar buiten neemt om bijvoorbeeld de auto schoon te zuigen. Hiervoor kun je een speciale mini turboborstel op de stofzuiger monteren voor het verwijderen van haren en stof.

Verschuifbare motor

Doordat de motor in het onderste deel van het apparaat is geplaatst, kan men de stofzuiger makkelijker door het huis manoeuvreren. Wil je de stofzuiger plat leggen, zodat je onder stoelen en banken kunt stofzuigen? Dan kan de motor naar boven verschoven worden. Tien LED-lampen in de zuigmond zorgen ervoor dat je altijd goed zicht hebt.

PROGRAMMA

15.00 Ontvangst met een drankje en lekkere hapjes van de chef-kok in het AEG Experience Centre te Alphen aan den Rijn.

15.15 Gemakkelijk een hygiënisch huishouden: Stofzuigen opnieuw uitgevonden. Ontdek alles over de nieuwste innovaties op het gebied van stofzuigen tijdens een uitgebreide presentatie van de AEG experts.

16.30 Aan de slag! Test een van de drie variaties van de FX9 ULTIMATE en oordeel zelf.* Plaats vervolgens je review vóór 30 oktober op Kieskeurig.nl.

17.30 We sluiten de testmiddag af onder het genot van een culinaire verrassing en een goed gevulde goodiebag.

Locatie: AEG Experience Center, Alphen aan den Rijn

*Er gelegenheid is om het product over te nemen na de testmiddag.

Wat vragen we van jou in ruil voor deze interessante en bovenal leuke middag?

Een onafhankelijke review op Kieskeurig.nl waarin je jouw ervaring en bevindingen met andere gebruikers deelt. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken ontvang je na afloop van de testmiddag een link om de review te schrijven in je mailbox.

1 Reactie(s) op: Is een snoerloze stofzuiger echt zo krachtig? Doe mee met ons testpanel!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 12 oktober 2018 17:40 2626152
    Ben benieuwd naar de uitkomst van de test
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.