Jouw productie verdient alleen het beste geluid: test mee!

Door: partner-redactie | 27 oktober 2016 11:34

Partnerbijdrage

Bij het bewerken van audio en video is het van belang om in alle omstandigheden elk detail van je media op te kunnen vangen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je een matig product aflevert omdat je tijdens het productieproces niet alles kon horen of dat het op jouw apparatuur anders klinkt dan op andermans apparatuur.

Benieuwd welke waarde Teufel aan jouw producties kan toevoegen? Wil je met jouw oordeel een MOVE BT (koptelefoon) ter waarde van € 119,- verdienen en ben je beschikbaar in de periode november/december? Meld je dan snel aan voor ons testpanel en vul onderaan deze pagina je gegevens in!

Rumoerig? Daar heb jij geen last van!

Door een goede hoofdtelefoon als de Mute te gebruiken, kun jij je volledig focussen op elk detail van jouw productie. Door de over-ear pasvorm is de Mute comfortabel genoeg om uren te gebruiken, terwijl de geïsoleerde oorkussens gesprekken en voetstappen onderdrukken. Wordt het iets rumoeriger in je omgeving? Daar heeft iedereen last van behalve jij!

De Mute is namelijk uitgerust met Real Time Noise Cancellation. Dit betekent dat de Mute dankzij kleine microfoontjes het geluid van je omgeving oppikt en vervolgens tegengeluiden terugstuurt. Het directe gevolg is dat jij je in elke situatie ongestoord kan concentreren op je productie. Een last-minute-edit op het vliegveld? Die laatste soundcheck tussen het geroezemoes van het productieteam? Op dat soort momenten is de Mute je beste vriend.

Krachtpatser

Is het tijd om je productie aan een collega of klant te laten zien en horen? Dan is het natuurlijk wel fijn als je werkstation is uitgerust met een degelijke speaker als de Mediadeck. Deze strakke 2.1 sounddeck kun je gebruiken als voetstuk voor je monitor. Dankzij de strakke afwerking en mooie kleuren is de Mediadeck zeker geen straf om op je bureau te zetten. Door de geïntegreerde subwoofer en het 2-kanaalssysteem heeft de Mediadeck meer dan genoeg kracht in huis om je productie met volwaardige audio af te spelen.

De Mediadeck heeft een eigen geluidskaart aan boord en sluit je aan via USB en dankzij de ingebouwde USB-hub voorzie je je desktop of laptop ook gelijk van drie extra USB-ingangen. Er is zelfs een aparte USB-ingang voor het opladen van bijvoorbeeld je telefoon. Doordat de Mediadeck een eigen audio-interface heeft, heb je dankzij de volumeknop op de speaker de volledige controle over de audio.

Het Techpanel is gesloten. Testers worden per e-mail op de hoogte gebracht. Houd computertotaal.nl/teufel in de gaten voor de reviews van het Teufel Techpanel.