MSI GL62M bekroond met Tech Award 2017

Door: partner-redactie | 20 december 2017 10:44

Partnerbijdrage

De gezamenlijke redacties van Computer!Totaal, Computer Idee, PCM, Zoom.nl, Techpanel, Power Unlimited, Insidegamer.nl en Gamer.nl zijn het roerend met elkaar eens: de MSI GL62M is respectievelijk de beste gamelaptop van 2017.

MSI GL62M

De MSI GL62M is een gamelaptop voor iedereen. Lekker licht, comfortabel dankzij het SteelSeries-toetsenbord en voorzien van een uitstekend beeldscherm. Het 15,6”-scherm maakt gebruik van een ips-paneel dat prachtige kleuren kan weergeven in Full HD. De Nvidia GeForce GTX 1050Ti-videokaart is krachtig genoeg om de nieuwste games te draaien en de Intel Core i7-processor en 8GB aan werkgeheugen geven je meer dan genoeg rauwe rekenkracht om bijvoorbeeld video’s te bewerken. Bovendien staan de GTX 10xx-kaarten bekend om hun energiezuinigheid, zodat je ook onderweg kunt genieten van je games. Maar het mooiste is nog wel dat de laptop je geen rib uit je lijf hoeft te kosten. De GL62M is daarom de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit.

De MSI GL62M is voorzien van alle gemakken. Dankzij MSI’s Cooler Boost 4-technologie, met toegewijde hittegeleiders voor de processor en videokaart, blijft de temperatuur van de laptop altijd binnen de perken en met de SHIFT-feature kun je eenvoudig de prestaties van de GL62M naar een hogere versnelling schakelen. Of juist lager, om energie te besparen. Al deze handige tweaks kun je eenvoudig beheren met de Dragon Center-applicatie. Met deze laptop kun je dus alle kanten op.

In bovenstaande video hebben we de GTX1050 uitgelicht. Deze is ook beschikbaar in 1050 Ti en in GTX1060.

De Reshift Tech Awards zijn een initiatief van Computer!Totaal, Computer Idee, PCM, Zoom.nl, Techpanel, Power Unlimited, Insidegamer.nl en Gamer.nl. Elk product wordt door meerdere redacties onafhankelijk van elkaar getest, waarop de resultaten met elkaar worden vergeleken. Indien nodig wordt er over de winnaar gestemd. Naast de MSI GL62M en de MSI Infinite A zijn dit jaar nog 102 andere producten bekroond met een Tech Award.