Muzikale wondertafel met bluetooth Salora AirTable

Door: partner-redactie | 03 oktober 2018 16:47

Partnerbijdrage

Wie op zoek is naar een uniek bijzettafeltje, kan de stijlvolle Salora AirTable overwegen. Dit is namelijk niet zomaar een doorsnee meubelstuk, want onder het tafelblad bevindt zich een heuse speaker. Speel via bluetooth je favoriete nummers af en laad tegelijkertijd mobiele apparaten op.

Op het eerste gezicht oogt de Salora AirTable als een houten designmeubel waarop je spullen kunt neerzetten. De bedieningstoetsen in het fraaie stofdoek verklappen dat dit product meer mogelijkheden kent. En hoe! Aan de hand van zes kleine speakertjes stuurt de AirTable audiogolven alle richtingen uit. Het maakt dus niet uit aan welke zijde van de tafel je plaatsneemt om optimaal te genieten van muziek. Maak via bluetooth contact en kies op je smartphone of tablet een swingende afspeellijst.

Mobiele speaker

Traditionele meubels geef je ergens in huis een plekje en laat je vervolgens jarenlang staan. De AirTable verdient beter! Deze muziektafel weegt nog geen zes kilo, dus je kunt hem gemakkelijk verplaatsen. Ondanks het lage gewicht is er een krachtige accu van 6600 mAh ingebouwd. Koppel het meubelstuk los van het lichtnet en profiteer van een luistertijd van zo’n tien uur. Dat is lang genoeg om een zwoele zomeravond te vullen met relaxte muziek. Ideaal voor in de tuin of op de camping. Bovendien kun je ook nog eens barbecue-spullen op dit elegante tafeltje kwijt. De ingebouwde versterker heeft een gemiddeld vermogen van 88 watt. Dat is krachtig genoeg om binnen- en buitenshuis muziek vervormingsvrij af te spelen, zonder dat de buren klagen over geluidsoverlast.

Apparaten aansluiten

Naast een interne bluetoothadapter heeft de AirTable nog meer connectiviteit aan boord. Aan de achterzijde bevindt zich hiervoor een klein aansluitpaneel. Via de 3,5mm-geluidsingang verbind je rechtstreeks externe geluidsapparatuur, bijvoorbeeld een cd-speler, mp3-speler of cassettedeck. Daarnaast bevat dit product twee usb-oplaadpoorten voor mobiele apparatuur, zoals smartphones, tablets en digitale camera’s. De oplaadfunctie werkt ook wanneer de AirTable niet verbonden is met het lichtnet. Dat is nog eens een luxe powerbank! Houd er wel rekening mee dat mobiele apparaten de accu in rap tempo leegslurpen. Tot slot heeft Salora nog een microfoon ingebouwd. Hiermee beantwoord je rechtstreeks inkomende oproepen via de speaker.

Dankzij twee usb-poorten laad je mobiele apparaten eenvoudig op.

Stijlvolle bijzettafel

Alle technische snufjes ten spijt, het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig zit dat bij de AirTable wel goed. De ontwerpers kozen voor een rustig design dat in de meeste woonkamers niet misstaat. De drie poten en het tafelblad hebben een lichte houtkleur, terwijl je voor het stofdoek van de speaker keuze hebt tussen een zwartgrijze of beige afwerking. Met een diameter van 41 centimeter is de AirTable te klein om te dienen als salontafel, maar als bijzettafeltje naast de bank voldoet het prima. Hoef je meteen niet meer op te staan om je mobieltje op te laden!

Specificaties
Prijs
€ 199,-

Audiodrivers
4× middentoners, 2× tweeters

Uitgangsvermogen versterker
88 watt

Aansluitingen
2× usb 2.0, analoog (3,5mm)

Draadloos
Bluetooth 4.2

Afmetingen
64,5 × 41 × 41 centimeter

Gewicht soundbar
5,8 kilo

Meer informatie? Ga naar www.salora.nl