Norton testpanel: Rene

Door: Test Panel | 14 augustus 2017 10:00

Partnerbijdrage

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Review week 2
  3. Week 3 de eindconclusie
  4. Review week 1 Norton Family
  5. Week 2 functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid
  6. Review week 3 eindconclusie

Het is inmiddels alweer tijd voor de zesde en laatste review, een mooi moment om de balans op te maken.

Afgelopen week kwam ik bij het testen van Norton Family tot de conclusie dat er niet erg veel gemeten wordt op de iPad van de kinderen. Deze conclusie is wat mij betreft de afgelopen week nogmaals bevestigd. Lucas en Julia hebben deze week weer de nodige tijd op de iPad doorgebracht en als ik inlog op mijn account zie ik meteen de melding dat er vijf dagen geen activiteit heeft plaats gevonden. Dit is toch best vreemd, want er is op zeker dagelijks gebruik van gemaakt.

Wanneer ik inlog, zie ik dat er geen melding is.
Ik krijg deze melding, terwijl alles goed geïnstalleerd is.

Mijn slotconclusie na drie weken testen van dit product is dat ik Norton Family van mijn iPad ga verwijderen. Norton Family heeft voor mij op dit moment, in de huidige situatie geen nut. De instellingen die ik op advies van de Norton Family app bij de instellingen onder “beperkingen” heb aangebracht laat ik wel staan. Deze zijn geen onderdeel van de geteste software maar heb ik zo wel leren kennen. Deze instellingen zijn erg handig, zo kan je bijvoorbeeld instellen dat er wel of geen apps geïnstalleerd mogen worden en huidige apps beveiligen tegen verwijderen, deze laat ik dus ongewijzigd.

Norton Privacy is onderdeel van Norton Premium, dit pakket gebruik ik al jaren naar volle tevredenheid. Ik heb dit product verder niet beschreven omdat deze review reeks ging om Norton Family, maar ik wil er toch even kort op ingaan. De installatie verloopt altijd vlekkeloos en er zijn zeer regelmatig updates beschikbaar. Het scannen en optimaliseren van de computer gebeurt automatisch op de achtergrond als de computer even niet gebruikt wordt. Mijn ervaring is dan ook dat het is een stabiele uitgebreide antivirus scanner is en heeft me nog nooit in de steek gelaten.

Dan nog even terug naar de eerste drie testweken, deze stonden in het teken van Norton Wifi Privacy. Een product dat mij heel erg aanspreekt en waarvan ik zeker ga overwegen om het te verlengen als mijn jaar waarin ik het product mag testen afloopt. Het is een handig product wat doet wat het moet doen en mij een veilig gevoel geeft als ik op een openbaar wifi netwerk zit.

0 Reactie(s) op: Norton testpanel: Rene

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.