Ockel Sirius A: het beste van beide werelden

Door: partner-redactie | 23 september 2016 09:50

Partnerbijdrage

Een volledige computer op zakformaat, handig voor onderweg: bestaat dat? Jazeker: wij stellen je voor aan de Ockel Sirius A!

In samenwerking met Microsoft en het croudfundingplatform IndieGoGo heeft het Nederlandse Ockel – onderdeel van Avanca, het snelstgroeiende hardwarebedrijf van Europa – kunnen investeren in de ontwikkeling van de Sirius A, een mini-pc.

Sirius A uitgelicht

Een unieke apparaat, want de mini-pc is net zo groot als een grote smartphone, maar biedt alle functionaliteit van een gewone pc. Hij heeft twee usb 3.0-poorten, een HDMI- en DisplayPort-uitgang, een usb-c-poort en een volwaardige netwerkaansluiting. Via het ingebouwde scherm kun je de Ockel Sirius A gebruiken als tablet, en sluit je een scherm aan, dan wordt de ‘Switch Mode’ ingeschakeld en kun je het 6 inch scherm gebruiken als toetsenbord en muis.

Dankzij de snelle 64-bits Intel Atom X7-z8750-processor draai je er gewoon een 64-bits versie van Windows 10 Home op. Met 4 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag kun je makkelijk al je favoriete programma’s installeren en gebruiken. De opslag breid je bovendien makkelijk uit met een 128 GB-geheugenkaartje.

LEES MEER: Ockel Sirius A versus Ockel Sirius B Black Cherry

TERUG NAAR OCKEL PAGINA