Til je gaming-skills naar een hoger niveau met deze 5 gadgets voor je PlayStation 4

Door: partner-redactie | 01 mei 2017 11:23

playstation
Partnerbijdrage

Kom je na een lange dag werken thuis, dan is het belangrijk dat je je daar volledig kunt ontspannen. Wellicht kijk je graag naar de televisie of speel je de laatste toffe games op je Playstation 4. Wist je dat er veel gadgets zijn voor je console, die je speelervaring een stuk aangenamer kunnen maken? Wij sommen er vijf op.

1. Stuurwiel

Wanneer je vaak racespellen speelt, kun je bijvoorbeeld een stuur kopen. Het stuurwiel van Thrustmaster kent een authentieke draaihoek, wat een realistische stuurprecisie en even 'echte' wagenbeheersing oplevert.

stuurwiel
Stuurwiel van Thrustmaster maakt gamen nog realistischer

2. Koptelefoon

Wil je dan met de pit crew communiceren (of gewoonweg online tegen je medespelers praten), dan is een koptelefoon met microfoon handig. Deze zijn er in vele soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Voyager 5200 UC Bluetooth-headset, die is uitgerust met de beste noise-cancelling technologie om omgevingsgeluid tot een minimum te beperken? Of ga je voor de iets goedkopere en draadloze Plantronics .Audio 648 Stereo USB-headset, die vooral heel gebruiksvriendelijk is? Het aanbod is enorm!

3. Lader

Niets is zo vervelend als een lege controller. Opladen kan met een snoertje, maar je hebt ook een speciaal laadstation waarmee je tot maar liefst twee controllers kunt opladen. Dit ziet er veel netter uit dan rondslingerende controllers. Het laadstation heeft bovendien led-lampjes die aangeven wanneer je controllers volledig zijn opgeladen.

4. Controllerhoesje

Ben je de zwarte kleur van je controller een beetje zat, dan kun je ervoor kiezen een siliconen hoesje te kopen. De hoesjes heb je in verschillende kleuren, van blauw tot wit, en beschermen je controller tegen krassen en stoten.

5. Standaard

Net als je controllers, wil je wellicht ook je Playstation 4 netjes kunnen opbergen. Je kunt je console uiteraard liggend onder je televisie schuiven, maar veel mooier staat het om de spelcomputer rechtop te zetten. Hiervoor zijn speciale standaards ontwikkeld, waarin je je console kunt neerzetten. Zo hoef je niet bang te zijn dat hij omvalt en bovendien staat de zwarte omhulzing ook nog eens prachtig in de woonkamer.