Unieke feestgadgets voor je smartphone

Door: Partner Redactie | 07 december 2016 12:35

Partnerbijdrage

December staat volledig in het teken van vrienden, familie en: unieke gifts en gadgets! Ben jij dit jaar aan de beurt voor het kerstdiner of organiseer je een gezellig feest? Dan wil je ongetwijfeld een onuitwisbare indruk maken. Met deze gadgets én je smartphone in de hoofdrol wordt ieder moment een unieke ervaring. En dat terwijl je in je luie stoel zit, dankzij Bluetooth, Wifi of een bijbehorende app.

1. Music & Relax

Geen feest is compleet zonder een gezellig muziekje of een flinke beat. Bijvoorbeeld met een Bluetooth speaker in de vorm van een feestelijke kerstbal. Of een app-controlled speaker-lamp, welke in iedere fitting is aan te sluiten. Beide zijn direct uit de verpakking te gebruiken en voorzien iedere ruimte van een feestelijke sfeer.

Aan steeds meer gadgets is een persoonlijke look te geven. Ze zijn naar smaak aan te passen of te customizen. De Divoom Aurabox speelt perfect in op deze behoefte. Hij produceert niet alleen krachtig en kraakhelder geluid, de vele LED-lichtjes aan de buitenzijde zijn met een app volledig aan te passen.

2. Sfeer & Verlichting

Verlichting is minstens net zo belangrijk als muziek. We kennen principes als Philips Ambilight, waarbij met de smartphone verschillende effecten zijn toe te passen. Een vergelijkbaar alternatief is de LED Wifi Smart lamp. Het grote verschil? Bij deze uitvoering zijn meerdere lampen te verbinden en de prijs is een stuk aantrekkelijker. Voor een echte muziekervaring ga je uiteraard voor music responsive LED strips van Vivi. Afhankelijk van de toonsoorten of het type muziek, veranderen deze automatisch mee van kleur of patroon. Voor wie het liever traditioneler houdt, bestaat er gelukkig ‘ouderwetse’ wireless kerstverlichting van Aura.

3. Fun & Looks

Ook andere accessoires krijgen deze feestmaand een high-tech look. Zowel voor in huis als bij kleding: niets met LED verlichting of een bijbehorende app is te gek. T-shirts, kleding, Xiaomi Redmi Pro hoesjes, zelfs schoenen! SYNC Footwear heeft schoeisel ontwikkeld met een oplichtende zool. Met de app pas je de kleur eenvoudig aan. Game Frame en Pixel Art zetten dezelfde trend door in huis. Deze kunstige accessoires zijn volledig naar wens aan te passen. Een retro, moderne of creatieve look voor iedere sfeer.

Bij een feestelijke avond hoort ook het nodige vermaak. Deel foto’s of video’s van het afgelopen jaar of haal herinneringen op. Dit gaat heel gemakkelijk met een speciale smartphone-projector, een Honor 5c hoesje met ingebouwde speaker of gepersonaliseerde 15 inch MacBook Pro Retina hoes. Wil je het grootser aanpakken? Een VR-bril staat garant voor een unieke beleving en lachwekkende momenten. Verbind je smartphone met de Chromecast 2 zodat iedereen meekijkt op TV. Ideaal voor een avond met vrienden!

Welke gadget zet jij deze maand op je wishlist?

0 Reactie(s) op: Unieke feestgadgets voor je smartphone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.