Voor jou vergeleken: MyPrime en UPC On Demand

Door: partner-redactie | 15 oktober 2014 15:27

Partnerbijdrage

Koude wind. Striemende regen op je voorhoofd. De weg glad van de bladeren. Het zijn weer tijden om thuis een filmpje te pakken. En met de films die je met je afstandsbediening kunt bestellen, tover je je huiskamer direct om tot een echte thuisbioscoop. Er is altijd iets op tv, want het aanbod is enorm bij de grootste aanbieder en filmfan van Nederland. Zou je alles willen zien, dan moet je meer dan een jaar dag en nacht tv-kijken om de meeste films en series te zien. En dan rekenen we niet eens mee dat het aanbod maandelijks ververst wordt...

MyPrime of UPC On Demand: that’s the question

UPC heeft 2 diensten waarbij je films kunt bestellen. Het inmiddels bekende UPC On Demand en het vrij recente MyPrime. In dit artikel leggen we ze naast elkaar. We vergelijken het aanbod en de prijs. In de conclusie lees je wie de verrassende winnaar is.

MyPrime. Geniet van duizenden films en series, zo vaak je wilt

MyPrime is het pakket met films en series van UPC voor het hele gezin. Hier geniet je onbeperkt van 1000 films en 1000 afleveringen van series, wanneer je maar wilt. Een abonnement op MyPrime kost € 6,50 per maand. Of het zit standaard bij een UPC Alles-in-1 Power Pakket. Om een indruk te geven van het MyPrime-aanbod: de films Daglicht en The Reader en de series Heroes, seizoen 1 tot en met 4, en The Killing.

UPC On Demand. Elke maand de nieuwste premières

Met UPC On Demand heb je toegang tot de nieuwste films, net uit de bioscoop. Het aanbod bij UPC On Demand is overweldigend. Er staan meer dan 5000 films, tv-programma’s, series en documentaires voor je klaar. Al dan niet tegen betaling. De nieuwste films kijk je al vanaf € 4,99. Net in première zijn bijvoorbeeld The Fault in Our Stars, 22 Jump Street en Dawn of the Planet of the Apes.

Welke van de twee biedt meer vrijheid?

Je favoriete serie in de wachtkamer. Batman op zolder. En de nieuwste première in je vakantiehuisje. Met de Horizon Go-app heb je overal toegang tot zowel MyPrime als UPC On Demand. Op je smartphone of tablet. Het enige wat je voor deze unieke vrijheid extra nodig hebt, is een UPC-abonnement, 3/4G of een wifisignaal en de Horizon Go-app. Daarin zit dus niet het verschil.

Conclusie

Ga je voor een abonnement op MyPrime of kies je voor het los bestellen van de nieuwste films, series en documentaires bij UPC On Demand? Kijk je puur naar het aanbod en de hoeveelheid, dan is UPC On Demand de winnaar. Laat je ook de prijs meewegen, dan wordt het onbeperkt kijken bij MyPrime wel erg interessant. Daarom is onze conclusie dat het niet een kwestie is van of/of, maar van en/en. En dan is er een heel duidelijke winnaar: dat is de kijker bij UPC. Want je kunt rustig onbeperkt genieten van het aanbod van MyPrime en als je zin hebt in de nieuwste première of een prachtige muziekfilm, dan bestel je die apart. Zo heb je ‘the best of both worlds’! Hier zie je het totale aanbod.