Wat voor gamer ben jij?

Door: partner-redactie | 20 september 2017 10:32

MSI GE series
Partnerbijdrage

Gamers zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Bijvoorbeeld op basis van hun levensstijl, gedrag en voorkeuren. Maar ook de hoeveelheid tijd en energie ze in games steken, welke games ze spelen en vooral ook hoe ze spelen. Welke notebook het beste bij je past is daarom sterk afhankelijk van welk type gamer je bent. Aan de hand van de gamingnotebooks van MSI geven we aan wat voor soort notebook bij jou past.

Casual gamer

Deze gamers kun je alles voorschotelen, van smartphonegames tot de complexere real-time-strategiegames. Ze nemen games niet al te serieus en spelen vooral wanneer ze niets anders te doen hebben. Casual gamers zoeken doorgaans een multifunctionele notebook: om te gamen, werken, films te kijken enzovoort. Hen raden we de MSI GL serie aan: échte gameplay dankzij een NVIDIA GTX-videokaart en een speciaal SteelSeries-toetsenbord met backlight en Nahimic 2-audiosoftware voor een indrukwekkende audio-ervaring.

Ben je een casual gamer? Dan raden we je de MSI GL62M 7REX-1269NL aan.

Performance gamer

MSI GP series

Deze gamers zoeken een combinatie van capaciteit en goede prestaties en hebben een breed interessegebied. Ze duiken enthousiast in hun games, maar spelen niet zo lang en intens als een hardcore gamer. De games die zij spelen, zoals League of Legends, zijn doorgaans grafisch niet zwaar, dus ze hebben geen superzware machines nodig. De MSI GP-serie is perfect: een verlicht Steelseries-toetsenbord, speciale gaming-features en de Cooler Boost 4-technologie die dankzij betere koeling meer gamekracht biedt.

Herken je jezelf in de performance gamer? Kijk dan eens naar de MSI GP62MVR 7RDX-804NL.

Gepassioneerde gamers

Gepassioneerde gamers zoeken een krachtige notebook met betere (grafische) prestaties, waarbij een strak ontwerp ook belangrijk is. Ze zijn zeer betrokken bij de game-industrie en vinden gamen fantastisch, al zijn ze niet zo competitief als hardcore gamers. Deze gamers raden we de MSI GE-serie aan: met Per-key RGB-verlichting, krachtige hardware en een behuizing van geborsteld aluminium. De Cooler Boost 5-technologie met dubbele thermische modules zorgt voor maximale koeling.

MSI GE series

Gepassioneerde gamers moeten zeker eens naar de MSI GE63VR 7RE-007NL kijken.

Urban gamers

MSI GS series

Urban gamers houden van stijlvolle, draagbare, maar toch krachtige gaming-notebooks met uitstekende grafische prestaties. Oftewel, de MSI GS-serie: een ultradunne gaming-notebook (vanaf 1,8 kilo) waarmee overal gespeeld kan worden zonder aan prestaties in te leveren. Voorzien van uitstekende hardware en speciale gaming-features waarmee je je notebook volledig kunt personaliseren. De laptops hebben een behuizing van geborsteld aluminium mét daarin de exclusieve Cooler Boost Trinity-technologie met vijf heatpipes voor maximale koeling.

We raden urban gamers de MSI GS63VR 7RG-045NL aan.

Hardcore gamers

Hardcore gamers zijn niet te stoppen en gaan voor de nieuwste games met extreem zware graphics. Ze spelen om te winnen, doen mee aan toernooien en kunnen daar soms zelfs van leven. Ze willen hoogwaardige onderdelen voor maximale prestaties en grafische details. Hen adviseren we de MSI GT-serie. Een mechanisch toetsenbord, twee grafische kaarten in SLI en een razendsnel 4K scherm met 120 Hz? Je vindt het in de GT notebook serie van MSI.

MSI GT series

Hardcore gamers die de meest veeleisende games willen spelen, kunnen niet om de MSI GT75VR 7RE-043NL heen.

Dit zijn de verschillende categorieën gamers op basis van diverse factoren en gedrag. Wat voor gamer ben jij? Welk type gaming-notebook is geschikt voor jou?

Over MSI

MSI is één van de meest betrouwbare gaming-merken in de e-sports industrie. De gaming notebooks van MSI zijn ontworpen door gamers, voor gamers. Betere prestaties, exclusieve Cooler Boost-technologie, minder lag en nog veel meer speciale gaming-features maken van MSI hét merk voor echte gamers.

MSI logo
Intel Core i7
Intel inside®. Extraordinary performance outside.

  • Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.