Win een workshop kleurbeheer van Eizo, Zoom.nl en Computer!Totaal

Door: partner-redactie | 12 mei 2016 14:22

Partnerbijdrage

Kleurbeheer lijkt een ver-van-je-bed-show maar is o zo belangrijk als je serieus met je fotografie omgaat. Daarom organiseren de collega's van Zoom.nl in samenwerking met Eizo een workshop Kleurbeheer!

Workshop Kleurbeheer

Onder leiding van een expert op het gebied van kleurbeheer en -kalibratie ga jij aan de slag op de indrukwekkende CG2420 en de ColorEdge CS2420 beeldschermen van Eizo. De workshop zal plaats vinden op het kantoor van Zoom.nl, Richard Holkade 8 in Haarlem op 4 augustus 2016 van 13:00 tot 17:00. We hebben plek voor vier personen. Schrijf je nu direct in via het formulier hieronder en maak kans op deze exclusieve uitnodiging! Inschrijven kan tot 17 juli.

Over de Eizo ColorEdge CS2420

De Eizo ColorEdge CS2420.

Een kleurruimte kan nog zo groot zijn en de LCD-techniek nog zo'n stabiele kijkhoek hebben, uiteindelijk zijn toch de verfijnde elektronica en de nauwkeurige kalibratie doorslaggevend. Op die punten overtuigt de ColorEdge CS2420 door zijn eigen EIZO-microprocessor die speciaal voor de exacte kleurweergave en kalibratie is ontwikkeld. De tinten zijn in de fabriek al in een 16-bits Look-Up Table vooraf ingesteld voor perfecte kleurgradaties. Daarom is een exacte kalibratie in een handomdraai uit te voeren.

Over de Eizo CG2420

De Eizo CG2420.

De EIZO CG2420 overtuigt door een eenvoudig principe: deze monitor laat de dingen zien zoals ze zijn. Daarvoor zorgt de EIZO-microprocessor die speciaal voor de exacte kleurweergave en kalibratie is ontwikkeld. De verfijnde elektronica van de CG2420 maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van de Wide Gamut-LCD. Hierbij wordt de Adobe RGB-kleurruimte tot 99% afgedekt. Het ColorEdge-scherm geeft de fijnste texturen en kleurnuances gedifferentieerd weer. De geïntegreerde kalibratiesensor is exact op het scherm afgestemd en zorgt ervoor dat hij de juiste tinten creëert.