WINACTIE: Bescherming van huis en haard met de Logi Circle

Door: partner-redactie | 15 december 2016 12:40

Partnerbijdrage

Voor het bewaken van huis en haard is een eenvoudige camera met een matige beeldkwaliteit eigenlijk niet meer afdoende. Er zijn genoeg goedkope cameraatjes op de markt waarmee je op afstand kunt kijken wat er in huis gebeurt, maar de kwaliteit daarvan laat vaak te wensen over. De camera’s hebben dan bijvoorbeeld geen HD-kwaliteit of laten alleen een klein deel van de ruimte zien.

Van huis? Kinderen aan de bak!

Als ouder kun je niet constant je kinderen in de gaten houden. Daar zijn simpelweg niet genoeg uren in de dag voor en bovendien ben je niet altijd thuis. Schoolgaande kinderen komen dan ook regelmatig thuis op het moment dat jij er misschien nog niet bent. En we weten allemaal dat kids af en toe moeten worden aangespoord om huiswerk te maken. Met de Logi Circle in je huiskamer zie je in Full HD 1080p-beeldkwaliteit dat de kinderen veilig zijn thuisgekomen, maar ook wat ze allemaal uitspoken als jij er niet bent. Dus, als je weet dat ze huiswerk moeten maken, dan spreek je ze daarop aan: dat kan direct vanuit de app op je smartphone of tablet, want de zogeheten push-to-talk-functie laat jouw stem galmen in de woonkamer.

Je hoeft er ook niet altijd bovenop te zitten. Een handige functie van de Logi Circle is namelijk dat je met een druk op de knop een dagoverzicht kunt krijgen van de gebeurtenissen. Alle gedetecteerde bewegingen krijg je dan in een enkele video te zien, zodat je die bijvoorbeeld aan het einde van de dag kunt bekijken en ’s-avonds de kinderen (of je partner) kunt aanspreken op hun gedrag.

Ben je rond de kerstperiode bij vrienden eten? Dan ben je ongetwijfeld nieuwsgierig wat er voor jou onder de kerstboom ligt, maar misschien nog wel nieuwsgieriger van wie ze eigenlijk komen?

Beweging? Filmen maar!

De Logi Circle begint pas met het opnemen van beelden als er een voorwerp of persoon in de buurt van de camera beweegt. Dat bespaart niet alleen energie maar ook opslagruimte. Alhoewel je daar over het laatste geen zorgen hoeft te maken. Dankzij de diverse abonnementsvormen die je kunt afnemen bij de Logi Circle, kun je tot maximaal 31 dagen aan video’s opslaan. Dat gebeurt overigens veilig, want dankzij de dubbellaagse AES 256-bits-versleuteling zijn al je video’s beveiligd in de cloud opgeslagen. Extra handig is trouwens dat de camera bij bewegingsdetectie onderscheid kan maken tussen personen of huisdieren.

Onbezorgd van huis

Op vakantie? Dan biedt de Logi Circle een uitkomst. Druk maken over wat er in huis afspeelt hoedt niet, want de Circle informeert je over de gebeurtenissen. En wat bijzonder aan het systeem is, is dat er kan worden gedetecteerd of er een persoon in huis is, of dat het alleen maar de hond is die door de woonkameer loopt. En door meerdere camera’s aan elkaar te koppelen, kun je zelfs het gehele huis bewaken, zodat je ook voor langere tijd weg kunt gaan. Iedere kamer in het huis krijgt dan een eigen camera en alle video’s van gebeurtenissen worden veilig in de cloud opgeslagen. Vanuit de app kun je dan de activiteiten van iedere camera zien. Op je vakantieadres krijg je automatisch een notificatie als er beweging wordt gedetecteerd en kun je eventueel iemand langs sturen om polshoogte te nemen. Voor iedere ruimte kun je aparte meldingen instellen, zodat je niet onnodig wordt lastiggevallen als er niets aan de hand is.

Abonnementen

Voor de opslag van alle belangrijke momenten in en om het huis kun je kiezen voor verschillende abonnementen. Het gratis abonnement biedt je bijvoorbeeld een dagelijks overzicht van de gebeurtenissen aan de hand van een video, de zogeheten timelaps. Wil je video’s langer opslaan, bijvoorbeeld 14 of 31 dagen? Dan kun je met een abonnement van respectievelijk € 3,99 en € 9,99 per maand en camera meet video’s bewaren. Bij het hoogste abonnement wordt ook automatische detectie van personen mogelijk en kun je verschillende bewegingszones in huis instellen. Kortom: voor een ieder die zijn huis in de gaten wil houden zijn er voldoende mogelijkheden.

Over de Logi Circle

De Logi Circle is een hoogwaardige Full HD-1080p-camera met een groothoeklens van 135 graden. Dat betekent dat je een ruimer zichtveld hebt en als je de camera op een strategische plek zet, heb je een compleet beeld van alles dat zich in die ruimte afspeelt. Het opvallende design van de camera kan een plekje vinden in elke ruimte zonder dat deze direct opvalt. En het maakt ook niet uit waar je ‘m neerzet, want je bent niet gebonden aan kabels en snoeren, omdat deze camera helemaal draadloos is: voor de netwerkverbinding maar ook voor de stroom. De ingebouwde Lithium Ion-accu van 1600 mAh zorgt ervoor dat de het camera 12 uur kan uithouden, dankzij de batterijbesparingsmodus en zonder dat je ‘m opnieuw hoeft op te laden. Je kunt ‘m overigens ook op een vaste plek zetten zodat hij continue stroom heeft. Je plaatst de camera dan op de oplaadring, die overigens ook aan de muur kan worden opgehangen.

Meer informatie? Klik hier.

WINNEN?

Wil jij een camera van Logi Circle in huis om te kijken wat je trouwe viervoeter of kinderen uitspoken of zou je deze camera gebruiken ter beveiliging wanneer je op vakantie bent?

Bekijk hier de video van de winnaar!