Winnen met Computer!Totaal: De krachtige Motiv 2 Mk2 van Teufel

Door: partner-redactie | 24 september 2013 10:30

Partnerbijdrage

Wanneer je naast een goed geluid ook belang hecht aan een strak design, dan is de nieuwe Motiv 2 Mk 2 van Teufel dé set voor jouw woonkamer. Een krachtige 2.1-speakerset die de kenmerkende Teufel-kwaliteit combineert met een prachtig ontwerp. Wij mogen namens Teufel een Motiv 2 Mk2 weggeven, dus lees snel verder!

Klik hier om kans te maken op de Motiv 2 Mk2 van Teufel!

De Motiv 2 Mk2 is een strak afgewerkte set, waarbij voor de verandering eens is gekozen voor een witte behuizing. De set biedt de mogelijkheid om verschillende geluidsbronnen aan te sluiten. Een ideaal systeem dus wanneer je de audio van zowel films, muziek als games over dezelfde set speakers wilt laten lopen. Daarbij zijn de satellieten erg compact ontworpen, dus veel ruimte innemen doen ze niet.

Strak en elegant

Laat je niet misleiden door het compacte formaat van de speakers. Teufel heeft zijn kenmerkende krachtige geluid namelijk weten onder te brengen in een kleinere behuizing. De twee satellieten zorgen voor een heldere geluidsweergave, waarbij de actieve subwoofer een vol en krachtig basgeluid geeft. Daarbij zijn de speakers zo ontworpen dat ze voor een kamervullende geluidservaring zorgen.

De satellieten hebben een speciale tweeter voor de hoge tonen, die ook in professionele audioapparatuur wordt gebruikt.

Motiv2 Mk2

Satellieten: 2-kanaals hifi, coaxiale opbouw met extra grote mid-range woofer en een speciale tweeter

Subwoofer: 220-Watt versterker en 250 mm-woofer

Waveguide, Bi-Amping, Class-D-versterker, analoge en digitale ingangen

Geschikt voor ruimten tot 30 m²

Plug & Play!

De Motiv 2 Mk2 is erg eenvoudig aan te sluiten en ook het verbinden van andere systemen met de Motiv 2 Mk2 is een peulenschil. Zo kun je je Blu-ray-speler, smartphone of je tv direct aansluiten, maar kun je ook je gameconsole of je pc aansluiten. Wil je liever even met een koptelefoon luisteren? Dat kan dankzij de aansluiting op de subwoofer.

Alle aansluitingen bevinden zich overzichtelijk aan de achterkant.

Wil je kans maken op de Motiv2 Mk2 ter waarde van 399,99 euro? Klik dan hier voor de winactie!