Acer breidt lijn met gamingproducten uit

Door: Justin Doornekamp | 30 augustus 2017 12:46

Nieuws

Acer breidt de lijn met gamingproducten verder uit met onder meer de komst van de Predator Orion 9000. Dit maakte de Taiwanese elektronicafabrikant woensdag bekend op technologiebeurs IFA in Berlijn.

Acer kondigde vanochtend al drie nieuwe laptopmodellen aan, te weten de Swift 5, Spin 5 en een Black Edition van de Switch 7.

Maar Acer laat de gamers onder ons ook niet in de steek met de aankondiging van een nieuwe Predator-gaming pc. De Acer Predator Orion 9000 maakt gebruik van een Intel Core i9 Extreme Edition 18-core processor en wordt geleverd met maximaal twee GTX 1080 Ti-kaarten. Je kunt er evenwel ook voor kiezen om deze pc uit te rusten met maximaal vier RX Vega-kaarten. De game-pc moet tegen november in de winkels liggen en krijgt een prijskaartje van bijna tweeduizend euro.

Bij een game-pc hoort natuurlijk ook een krachtig scherm en daar heeft Acer ook aan gedacht. Op de IFA kondigde het bedrijf de komst van de Predator X35 aan, een 35-inch beeldscherm mét curve en een WQHD resolutie van 3440 x 1440. De responstijd van 4 ms en een refresh rate van 200 Hz zorgen er bovendien voor dat snelle actiegames vloeiend over het scherm rollen. Over het scherm is verder nog niet zoveel bekend, waardoor het gissen blijft naar de verkoopprijs. Acer liet enkel de intentie doorschemeren om het beeldscherm in het eerste kwartaal van 2018 uit te brengen.

Headset

Als dat nog niet genoeg was komt Acer ook met een headset, de Predator Galea 500, waarmee je tijdens het gamen kunt communiceren met anderen. Volgens Acer ligt de kracht van de koptelefoon vooral in de 3D-technologie, die de beweging van je hoofd monitort en daarop het geluid aanpast. Draai je dus je hoofd naar de bron van het geluid toe, dan beweegt het geluid als het ware mee.

0 Reactie(s) op: Acer breidt lijn met gamingproducten uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.