Blizzard: 'Niemand merkt dat Diablo III laat uitkomt'

Door: Elmar Rekers | 20 januari 2012 12:17

Video

Gamers zullen straks niet meer malen om de lange ontwikkelperiode van Diablo III. Dat verwacht althans director Jay Wilson van ontwikkelaar Blizzard. "Niemand zal nog merken dat de game laat is, enkel dat hij geweldig is."

"Terwijl we aan DIablo III werkten hebben we regelmatig gehoord dat we er te lang over deden en dat de game gewoon gelanceerd moet worden zoals hij nu is", zegt Wilson op het Diablo III-blog. "Maar ons werk is nou eenmaal niet om een game uit te brengen, maar de nieuwe Diablo te lanceren."

Wilson bevestigt in zijn blogpost nogmaals dat Blizzard een game pas op de markt brengt wanneer deze volledig is afgewerkt. En dat blijkt momenteel nog niet het geval te zijn. "Naast het bijschaven van de details werken we ook nog steeds aan enkele fundamentele elementen van de game", aldus de director.

Release Diablo III

Het is dan ook nog altijd onduidelijk wanneer Blizzard de langverwachte Diablo III gaat lanceren. Onlangs doken er geruchten op dat de RPG op 1 februari zou verschijnen, maar Blizzard was er als de kippen bij om dit te ontkennen. Wel wijst alles erop dat de game in 2012 het levenslicht zal zien.

0 Reactie(s) op: Blizzard: 'Niemand merkt dat Diablo III laat uitkomt'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.