Filmpje kijken bij vrienden: “Neem jij de Ockel Sirius B Black Cherry mee?”

Door: partner-redactie | 19 september 2016 16:10

Partnerbijdrage

De Ockel Sirius B Black Cherry is een mini-pc met het formaat van een gemiddelde smartphone. De nieuwe Sirius B Black Cherry is een geüpdatet versie van de Ockel Sirius B die eerder dit jaar op de markt verscheen.

Wat heeft de Black Cherry meer te bieden dan de Sirius B?

Qua uiterlijk is er niet zo heel veel veranderd, intern echter des te meer. Zo zit er een betere processor in – een 1.84 GHz Intel Atom x5 Z8300 – en is het geheugen verdubbeld naar 4 GB. Ook is er een snellere wifi-module ingebouwd. De Ockel Sirius B Black Cherry weegt slechts 153 gram en past dus makkelijk in je broekzak.

De Black Cherry als werkstation

Je kunt ‘m overal voor gebruiken, bijvoorbeeld als portable mediacenter voorzien van Windows 10 en Kodi. Maar wat te denken als portable werkstation? Handig voor freelancers die een aantal dagen op kantoor zitten; ze nemen gewoon hun eigen computer mee, en sluiten die aan op een monitor, muis en toetsenbord. Met 64 GB standaard opslag en 4 GB werkgeheugen is hij goed in te zetten voor alle toepassingen, en wil je extra opslag, dan plaats je net zo makkelijk een 128 GB sd-kaartje in de Sirius B Black Cherry.

LEES MEER: Mini-pc met geïntegreerd beeldscherm: handig!

TERUG NAAR OCKEL PAGINA