Gratis cursus Digitaliseer je dierbare herinneringen

Door: Mark Gamble | 09 april 2020 14:47

Nieuws

In een tijd waarin we allemaal zoveel mogelijk binnen moeten blijven, zoek je misschien een klusje om jezelf helemaal in vast te bijten. Heb je nog oude fotoalbums, VHS-videobanden of lp's? Dan heb je nu genoeg tijd om deze te digitaliseren. Wij helpen je daarmee met de gratis cursus 'Digitaliseer je dierbare herinneringen' in Tech Academy.

Tech Academy is de online trainingsomgeving van de tech-merken van Reshift. We hebben ons aanbod vergroot en bieden je nu een gratis cursus 'Digitaliseer je dierbare herinneringen' aan. In deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om je oude foto's, videobanden en lp's te digitaliseren, zodat je ze oneindig kunt bekijken zonder dat je bang hoeft te zijn voor verder kwaliteitsverlies.

Stap voor stap in 60 minuten

In de online cursus nemen we je stap voor stap door alle mogelijkheden voor het digitaliseren van je foto's, VHS-videobanden en lp's. We laten je zien welke software en hardware je daar voor nodig hebt. De cursus omvat verschillende hoofdstukken. Na elk hoofdstuk kun je aan de hand van een aantal vragen je kennis toetsen. Heb je de cursus succesvol doorlopen? Dan ontvang je een certificaat.

Volg nu de gratis cursus 'Digitaliseer je dierbare herinneringen'.

0 Reactie(s) op: Gratis cursus Digitaliseer je dierbare herinneringen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.