'Haswell-chip is het beste techproduct van 2013'

Door: chris-koenis | 11 december 2013 11:19

Nieuws

Dit jaar heeft ons al veel innovatieve techproducten opgeleverd. Maar de beste van allemaal was toch wel de Haswell-chip van Intel. Tenminste, dat vinden ze bij PCWorld, de zustersite van ComputerTotaal.nl.

PCWorld komt met hun top 5 van de beste techproducten die dit jaar op de markt zijn verschenen. Een interessante lijst met verrassend genoeg op nummer één geen mobiel apparaat, maar Intels Haswell-chips, die veel apparaten grafisch beter en energiezuiniger hebben gemaakt. De volledige top 5 ziet er zo uit (bekijk ook zeker onderstaande video):

1 Intel Haswell Processor (Intel)

2 Surface Pro 2 (Microsoft)

3 Amazon Kindle Fire (Amazon)

4 Moto X (Motorola)

5 Razor Blade gaming Notebook (Razor)

Op de lijst is misschien wel iets af te dingen. Er staat bijvoorbeeld geen Apple-apparaat in de lijst en gezien de introductie van de iPhone 5S zou je dat misschien wel hebben verwacht. Welk product ontbreekt er volgens jullie in deze lijst?

2 Reactie(s) op: 'Haswell-chip is het beste techproduct van 2013'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 11 december 2013 13:08 Anoniem
  Top 5 is troep, en haswell is buggy
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 11 december 2013 17:29 Oscar
  De Haswell-chip is te overhaast door de Intel Corp ingevoerd, als gevolg van de inhaalrace die Intel moest ondernemen, in een poging de opgelopen achterstand in de tablet-smartphone- en laptop markt te halen. Daardoor werden de smartphone- tablet, en laptop fabrikanten die al reeds afspraken hadden gemaakt met andere chip producenten overvallen door de introductie, en konden app ontwikkelaars hun software niet meer aanpassen aan de kwaliteiten van de Haswell chip, waardoor de superieure kwaliteit snelheid e.d. van de Haswell -chip bij de huidige beschikbare apps dit jaar nog niet goed tot uiting is gekomen.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.