HP's Envy 17-laptop aan te sturen met gebaren (video)

Door: Elmar Rekers | 23 september 2013 10:54

Video

HP heeft afgelopen weekend de eerste laptop gepresenteerd die gebruikmaakt van de Leap Motion-technologie. De ingebouwde sensor maakt het mogelijk om games en apps aan te sturen middels gebaren.

De Envy 17 is de eerste laptop die de Leap-technologie integreert. Als een verrassing komt dit overigens niet, de partijen kondigde eerder dit jaar namelijk al aan te gaan samenwerken. De aansturing met gebaren wordt mogelijk gemaakt door een sensor die in de behuizing (vlak onder het toetsenbord) is verwerkt. Naast Leap kan deze Windows 8-laptop ook nog 'ouderwets' worden aangestuurd middels een touchpad of touchscreen. De Envy 17 zal in de Verenigde Staten verkrijgbaar zijn vanaf 1049 dollar. Over een Europese prijs en beschikbaarheid heeft HP nog geen uitsluitsel gegeven. Eerder dit jaar verscheen er ook als een standalone-versie van de Leap. Deze maakt het op iedere pc of laptop mogelijk om apps aan te sturen middels gebaren. Op de redactie van Computer!Totaal konden we onlangs al even met het apparaatje spelen. In onderstaande video zie je hoe ons dat afging...

1 Reactie(s) op: HP's Envy 17-laptop aan te sturen met gebaren (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 30 september 2013 19:19 Anoniem
    goede zet voor hp ? het bedrijf heeft al te kampen met verlies op hun laptops en desktops dus hier bij zeer slim gedaan :)
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.