Zo importeer je je browser-favorieten naar Edge

Door: Chwhynny Overbeeke | 15 november 2016 06:56

How To

Vanwege de verbeteringen in Edge stappen steeds meer mensen over op deze browser. Hier laten we zien hoe je je favorieten vanuit een andere browser naar Edge kunt importeren.

De 'nieuwe' Edge browser van Windows 10 is onlangs verder verbeterd en heeft een aantal nieuwe functies gekregen waardoor steeds meer mensen op Edge overstappen. Hier laten we zien hoe je de favorieten die je in een andere browser hebt opgeslagen kunt importeren in Edge, zodat je ze ook met deze browser kunt gebruiken. Lees ook: Zo kun je kapotte browserbladwijzers verwijderen.

Favorieten importeren vanuit Chrome, Firefox en IE

Het is mogelijk om favorieten die je in Chrome, Firefox en Internet Explorer hebt opgeslagen direct vanuit de Edge browser te importeren. Om favorieten vanuit een andere browser te importeren zul je de ouderwetse manier moeten gebruiken.

Open Edge en klik rechtsbovenaan op de knop met de drie horizontale lijnen. Klik vervolgens op het Instellingenen daarna op Instellingen voor favorieten weergeven. Kies vanuit welke browsers je de favorieten naar Edge wilt importeren. Klik op Importeren en klaar is Kees!

0 Reactie(s) op: Zo importeer je je browser-favorieten naar Edge

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.