Microsoft HoloLens vanaf maandag verkrijgbaar in Nederland

Door: Mark Gamble | 01 december 2017 17:33

Nieuws

De Mixed Reality-bril HoloLens is vanaf maandag beschikbaar in Nederland. Dat heeft Microsoft vandaag bekend gemaakt. De bril komt in een commerciële- en ontwikkelversie in ons en 29 andere landen op de markt.

Met de Microsoft HoloLens is het mogelijk om virtual reality-omgevingen te bekijken en kunnen ontwikkelaars toepassingen maken waarmee virtuele ruimtes zijn na te bootsen. De HoloLens kan voor consumenten worden gebruikt om binnen Windows 10 Fall Creators Update het besturingssysteem virtueel te 'bewandelen' met de Mixed Reality Portal.

Twee versies

Vanaf maandag kun je in de Windows Store en bij de resellers Econocom en Bechtle de bril aanschaffen. Er komen twee versies beschikbaar: de Development Edition (€ 3299) en de Commercial Suite (€ 5489). De ontwikkelaarsversie omvat de bril plus tal van tools voor het ontwikkelen van speciale 3D- of Mixed Reality-apps waar de bril kan worden toegepast. Bij de Commercial Suite zitten die tools ook, maar krijg je er ook zakelijke functies voor extra beveiliging bij, apparaatbeheer en extra garantie en ondersteuning. Met de komst van de 29 extra landen is de HoloLens nu in 39 landen wereldwijd beschikbaar.

0 Reactie(s) op: Microsoft HoloLens vanaf maandag verkrijgbaar in Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.