Toshiba kondigt nieuwe laptopseries aan

Door: andre-kies andre-kies | 19 maart 2014 14:02

Nieuws

Toshiba heeft nieuwe laptops gepresenteerd in de Satellite C-, S- en L-serie. In elke serie is de focus gelegd op entertainment en gebruiksgemak. De adviesprijzen beginnen vanaf een kleine vierhonderd euro voor de Satellite C50.

De C-serie van Toshiba is de instapserie voor breed uiteenlopende gebruikers. Hierin vinden we de dunne Sattelite C50/C50D met een 15,6inch hd-scherm en Satellite C70/C70D met 17,3inch hd-scherm aangekondigd. Ze beschikken over een numeriek toetsenbord, een groot touchpad en hebben een intern geheugen van 16 gigabyte.

Beide modellen zijn uitgerust met grafische kaarten van AMD. Films kunnen eenvoudig gestreamed worden naar hdtv's dankzij de hdmi-aansluiting en de ondersteuning voor bluetooth 4.0 zorgt ervoor dat draadloze apparaten snel kunnen synchroniseren met de modellen uit de C-serie. De laptops van Toshiba werken op Windows 8.1 en hebben een accuduur van ongeveer zes uur. Het instapmodel heeft een adviesprijs van 399,99 euro.

S-serie

De S-serie van Toshiba wordt geoptimaliseerd om een hogere productiviteit en entertainmentervaring te realiseren, zo claimt de fabrikant. In deze serie bevindt zich de nieuwe S50/S50D met 15,6inch hd-scherm en S70/S70D met 17,3inch hd-scherm. Beide modellen hebben een ingebouwde blu-ray-speler en qua schermkeuze kan gekozen worden voor hd, hd+ of full hd. De ingebouwde Resolution+-technologie moet voor betere afspeelkwaliteit van films en foto's zorgen. Het besturingssysteem op de laptops is Windows 8.1 (64-bit). De S-serie laptops komen in mei uit en zijn verkrijgbaar vanaf 699 euro.

L-serie

De L-serie focust zich op entertainment en wil het afspelen van games, films en muziek "toegankelijk" maken. In deze serie lanceert Toshiba de L50/L50D met 15,6inch full-hd-scherm en de L70/L70D met hetzelfde type scherm. De stereospeakers zijn gecertificeerd door Skullcandy en DTS Sound moet zorgen voor geluidsoptimalisatie. Bij de L-serie kan gekozen worden voor geïntegreerde of losse grafische kaarten. De L-serie draait op Intels Core i7-processor en de goedkoopste laptop is vanaf april beschikbaar voor een adviesprijs van 549 euro.

0 Reactie(s) op: Toshiba kondigt nieuwe laptopseries aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.