Sneller foto's overzetten met Your Phone-app voor Windows 10

Door: Randolf Bouwma | 01 augustus 2018 10:55

Nieuws

Foto's overzetten van je smartphone naar je pc? Dat moet nog eenvoudiger worden dan het al is, vindt Microsoft. Daarom werkt het bedrijf aan de Your Phone-app, die Insiders inmiddels kunnen testen.

Windows 10 werkt straks nauw samen met je mobieltje via de Your Phone-app voor Android. IOS moet later volgen. Een van de functies ervan is om afbeeldingen automatisch én draadloos te laten synchroniseren met een map op je pc. Je kunt op deze manier ook eenvoudig een foto van je telefoon in een Word-document op je computer importeren, simpelweg door de plaatjes van de Your Phone-app erheen te slepen.

Telefoonassistent

Overigens heeft de Telefoonassistent voor Windows 10 een soortgelijke optie, maar daarbij komt er wel nog een kabeltje aan te pas. Tevens kun je niet per afbeelding bepalen of je deze wilt overzetten, het is alles of niets.

Verder kun je in Windows 10 ook al je Android-telefoon of iPhone koppelen aan je pc. Vooralsnog wordt dit vooral gebruikt om websites uit de mobiele Edge-browser door te sturen naar je desktop.

Redstone 5

Your Phone is straks onderdeel van de Redstone 5-update, die in de herfstperiode uitkomt. Lees bij onze collega's van Computer Idee wat er zoal meer nieuw is.

0 Reactie(s) op: Sneller foto's overzetten met Your Phone-app voor Windows 10

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.