4 klusapps voor elke klusjesman

Door: Stefanie Katzenbauer | 01 oktober 2018 06:10

Cat S61
Review

Een handig persoon in huis hebben of in je vriendenkring. Het is van onbetaalbare waarde om deze personen te kunnen aanspreken wanneer er weer iets stuk is gegaan in huis. Maar nóg beter is om deze klusjes zelf te fixen! Wij helpen je natuurlijk graag op de (digitale) weg. Dit zijn de beste klusapps voor elke klusjesman!

Youtube

Laten we maar meteen door die open deur stappen. Op Youtube vind je van bijna élk probleem een “How to” om het op te lossen. Gootsteen verstopt? TV op blauw? Een airco schoonmaken? Je vindt het allemaal op good old Youtube.

Natuurlijk is het vinden van een góede tutorial ook weer een kunst op zich. (Android/iOS)

Smart Tools

Smart Tools is een app waarin allerlei onmisbare tools zijn opgenomen die je als echte klusjesman (of vrouw) nodig kan hebben. Er bijvoorbeeld een waterpas in opgenomen maar ook meerdere meetinstrumenten. Daarnaast heeft hij zelfs een kleurenherkenner, kompas én metaaldetector. De app is ontzettend overzichtelijk en dat maakt het helemaal goed dat er af en toe een reclame om de hoek komt piepen.

(Android)

WikiHow

Ben je meer van het lezen en kijken in plaats van gemurmelde filmpjes aanhoren? Dan is WikiHow de app voor jou. Van leren hoe je moet dansen zonder jezelf voor schut te zetten tot het besparen van elektriciteit. WikiHow heeft voor alles een oplossing.

In categorieën kan je zoeken naar een voor jouw passende categorie. Vragen over het wateren van je geraniums? Zoek het op onder Huis & Tuin. De app is zoals je van een Wiki-app mag verwachten overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

(Android/iOS

House Painter

Met HousePainter kun je kleuren op je muren testen. Maak een foto van de muur die je graag wil verven en stel een nieuwe kleurencombinatie in.

Het is even prutsen om de juiste verhoudingen tussen rood, groen en blauw te vinden maar als je eenmaal de juiste kleur gemengd hebt, hoef je alleen nog maar op het te verven gedeelte in je foto te tikken. 

(Android)

Deze app is helaas alleen voor Android beschikbaar. Paint Tester is een vergelijkbare app die overeenkomt met iOS

0 Reactie(s) op: 4 klusapps voor elke klusjesman

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.