5 alternatieven voor Netflix

Door: Rens Blom | 06 oktober 2019 12:47

Review

Netflix is volgens velen een van de beste uitvindingen sinds het gesneden brood. Met het enorme aanbod van kwalitatief goede (en vooruit, ook minder goede) films, series en documentaires kun je lang vooruit. Maar heb je Netflix ‘uit’ of ben je toe aan wat anders? Dan zijn er genoeg alternatieven, bijvoorbeeld de vijf hieronder.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video lijkt veel op Netflix en heeft naast eigen producties een uitgebreid aanbod films en series van derden. Prime kost 5,99 euro per maand en geeft je allerlei voordelen bij andere Amazon-diensten.

Videoland

Videoland (sinds 2013 eigendom van RTL) biedt een hoop Nederlandse series, films en documentaires. De dienst toont ook RTL-producties die pas later op de reguliere tv komen. Je betaalt 8,99 euro per maand.

NLZiet

NLZiet is een initiatief van de NPO, RTL en SBS en bevat bijna alle programma’s van deze partijen. Er zijn geen films of series te zien; de dienst laat je tv-programma’s bekijken wanneer je maar wilt en kost 7,95 euro per maand.

Disney Plus

Disney Plus start volgend jaar in Nederland voor 6,99 euro per maand. De dienst krijgt alle Disney-klassiekers en films en series van Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en 21st Century Fox.

Apple TV Plus

Apples TV Plus komt dit najaar beschikbaar voor een onbekend maandbedrag en krijgt veel eigen shows, series en documentaires. Er verschijnt ook content van andere partijen, maar verwacht geen Netflix-achtig aanbod.

0 Reactie(s) op: 5 alternatieven voor Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.