'Samsung voorziet Galaxy Note 3 van flexibel scherm'

Door: Elmar Rekers | 24 september 2013 11:28

Nieuws

Samsung zal in oktober een nieuwe versie van de Galaxy Note 3 introduceren. Dat schrijft het Koreaanse Donga op basis van verschillende bronnen. Het toestel zou over een flexibel beeldscherm gaan beschikken en slechts beperkt verkrijgbaar zijn.

Door de nieuwe Galaxy Note 3 van een buigbaar beeldscherm te voorzien, kan Samsung het toestel in theorie op verschillende punten verbeteren. Zo zou de nieuwe schermtechnologie gebruikt worden om het toestel dunner en lichter te maken dan de huidige Galaxy Note 3. Volgens de bronnen van Donga zal het voor de gebruiker echter niet mogelijk zijn zelf de telefoon te buigen.

Experimenteren

Samsung liet eerder al weten met flexibele schermen te experimenteren, maar niet eerder kwam er ook daadwerkelijk een smartphone met een dergelijk display op de markt. Het buigbare oled-scherm wordt gemaakt van plastic in plaats van glas, wat als voordeel heeft dat het minder snel zal barsten.

Volgens Donga zal Samsung de nieuwe Galaxy Note 3 in oktober al lanceren. Het zou hier echter wel om een zeer beperkte oplage gaan, en onduidelijk is of de smartphone ook buiten thuisland Zuid-Korea verkrijgbaar zal zijn. Samsung zelf heeft nog niet op de geruchten gereageerd.

1 Reactie(s) op: 'Samsung voorziet Galaxy Note 3 van flexibel scherm'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 25 september 2013 09:58 Anoniem
    Sansung nieuwmerk? of een zet fout.
    Gr Rinus
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.