24 gadgets voor je Android-smartphone

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 25 november 2013 14:20

Review

Dankzij de goedgevulde Play Store zijn de mogelijkheden van een Android-smartphone vrijwel oneindig. Maar je kunt er dankzij tal van gadgets nog veel meer mee dan alleen gamen, WhatAppen en foto's kijken op Facebook. Wij zetten 24 handige, leuke en opvallende gadgets voor je smartphone op een rij.

Voor de iPhone zijn tal van bijzondere accessoires en gadgets beschikbaar. Maar ook Android-gebruikers kunnen steeds vaker van deze leuke hebbedingetjes in handen krijgen. De een functioneel, de ander compleet overbodig.

Om je een handje op weg te helpen op de drukke markt voor Android-gadgets, hier 27 leuke accessoires die jouw smartphone-ervaring aanzienlijk kunnen verrijken.

1 Reactie(s) op: 24 gadgets voor je Android-smartphone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 25 november 2013 15:23 Anoniem
    Is het nu zó moeilijk om die slideshares om te zetten naar normale artikelen? Het hele eerste gedeelte over koptelefoons interesseert me niet, maar ik moet er wel 10-20x voor doorklikken wil ik de rest kunnen lezen.

    Ik snap dat het lekker makkelijk is voor de redactie om zo snel artikelen uit te kunnen poepen, maar het gaat wel ten koste van de usability.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.