Acer Jade Primo: Eerste smartphone-pc met Windows 10

Door: Jeroen Kuiper | 02 september 2015 13:24

Nieuws

Met de Jade Primo lanceert Acer de eerste smartphone-pc met Windows 10. De telefoon werd aan het grote publiek getoond tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Wanneer de Windows 10-gadget verschijnt is nog onduidelijk.

Acer en Microsoft hebben de handen ineen geslagen, waardoor Acer binnenkort de Jade Primo op de markt kan brengen. Het is de eerste telefoon die werkt als een 'normale' computer en draait volledig op Windows 10. Daarnaast heeft de telefoon een Continuum-functie die al eerder door Microsoft werd aangekondigd. Met Continuum kun je een beeldscherm, muis en toetsenbord aansluiten met een speciaal dockingstation.

Specificaties Jade Primo

Naast de Continuum-functie maakte Acer nog een aantal specificaties bekend van de Jade Primo. Het scherm van de nieuwe Acer-telefoon zal 5,5 inch zijn en een super AMOLED-paneel krijgen. Verder krijgt de nieuwe Acer-telefoon een camera met 21 megapixels en een dual LED-flitser aan de achterkant en een camera met 5 megapixels aan de voorkant. Aan de binnenkant krijgt de telefoon een 808-processor.

Als je de Jade Primo aanschaft wordt het dockingstation meegeleverd. Wanneer en tegen welke prijs de Jade Primo te koop zal zijn is nog niet bekend. Microsoft moet de mobiele versie van Windows 10 nog lanceren.

0 Reactie(s) op: Acer Jade Primo: Eerste smartphone-pc met Windows 10

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.