Aldi onthult Wolfgang-smartphone met 5,3 inch-scherm

© PXimport

Aldi onthult Wolfgang-smartphone met 5,3 inch-scherm

Geplaatst: 27 maart 2013 - 11:32

Aangepast: 16 november 2022 - 10:05

Elmar Rekers

Supermarktketen Aldi heeft woensdag de Wolfgang AT-AS53N aangekondigd. Een budgetsmartphone die op Android 4.1 draait en over een gigantisch 5,3 inch-beeldscherm beschikt. Het toestel ligt begin april in de schappen.

De nieuwe Wolfgang heeft een 5,3 inch-beeldscherm, waarmee het de strijd lijkt aan te gaan met de succesvolle Galaxy Note-toestellen van Samsung. Welke resolutie dit display krijgt is nog onduidelijk. De AT-AS53N wordt geproduceerd door Ambiance Technology.

Er is een dualcore-processor in de Wolfgang aanwezig en het apparaat draait op een nagenoeg kale versie van Android 4.1 (Jelly Bean). Verder zit er een 8 megapixel-camera achterop het toestel, een 5 megapixel front-facing-camera en is er 12 GB aan geheugen beschikbaar. Dit laatste kan worden uitgebreid met een microSD-kaartje.

Dualsim

Net als bij de eerder verschenen Wolfgang-smartphones, kunnen ook in dit nieuwe Aldi-mobieltje twee simkaarten gestopt worden. De telefoon wordt, net als de Galaxy Note II van Samsung, geleverd met een stylus om het toestel te bedienen.

Onlangs bleek uit onze review van de AT-AS45IPS al dat Wolfgang uitstekende hardware in de winkelschappen legt voor een aantrekkelijke prijs. Of ook dit 5,3 inch-model weer indruk maakt, zal blijken zodra het toestel op de redactie binnenkomt.

De Wolfgang AT-AS53N zal vanaf 6 april verkrijgbaar zijn bij Aldi, voor een adviesprijs van 279 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten