Apple-oprichter verkiest Windows Phone boven Android

Door: Elmar Rekers | 01 mei 2012 10:01

Nieuws

Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, laat in een interview met aNewDomain.net weten dat hij bijzonder tevreden is met zijn Nokia Lumia 900. "Windows Phone is visueel gezien de mooiste ervaring van alle platformen", aldus Wozniak.

Steve Wozniak vertelt dat Windows Phone 'intuïtief' werkt, 'mooi' is en naast Android absoluut zijn voorkeur verdient. "Puur afgaande op het uiterlijk en de schoonheid verkies ik Windows Phone zeker boven Android", zegt Wozniak.

"Ik vind de ervaring erg prettig en zal deze Windows Phone dan ook overal mee naartoe nemen." In een latere toelichting op zijn uitspraken van afgelopen weekend, meldt de voormalig Apple-topman: "Ik raad dit toestel zeker aan boven al mijn Android-telefoons, ook al heeft het platform nog niet het brede aanbod van apps."

Galaxy S III

Ander Windows Phone-nieuws dook afgelopen weekend op via website WP-Life. Anonieme bronnen fluisterden de site in dat Samsung in oktober een Windows Phone-versie van de nieuwe Galaxy S III zal lanceren. Het toestel zou de naam Focus S2 krijgen en op Windows Phone 8 draaien.

Samsung onthult de Galaxy S III, zijn volgende Android-vlaggenschip, aanstaande donderdag tijdens een persevenement in Londen.

0 Reactie(s) op: Apple-oprichter verkiest Windows Phone boven Android

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.