Black Friday: smartphones

Door: Redactie Computer!Totaal | 17 november 2020 14:33

Black Friday 2020
How To

Op 26 november is het Black Friday. Bijna elke bekende webshop heeft dan een groot aantal producten in de aanbieding. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50% of meer. Ook voor smartphones geldt dat Black Friday vaak garant staat voor goede aanbiedingen. Ben je van plan binnenkort een smartphone te gaan kopen? Dan is Black Friday het juiste moment.

Als je vaak online shopt, weet je dat je vaak wordt overspoeld met kortingen voor smartphones. Dat gaat simpelweg het hele jaar door. Toch loont het de moeite tijdens Black Friday extra goed op te letten. Veel smartphonemakers gooien dan hun oudere modellen nog eens extra in de aanbieding, maar ook de nieuwere telefoons kunnen zomaar een flinke korting krijgen.

Qua keuze is er op smartphone-gebied genoeg te vinden. Bijna alle merken komen met veel verschillende toestellen op de markt. Je kunt allerlei toestellen vinden. Je zou voor de duurste, meest complete smartphone kunnen gaan, of een meer handzaam kleiner toestel kunnen nemen.  Belangrijke kenmerken om op te letten bij aanschaf van een smartphone zijn de camera('s), de accuduur, de schermkwaliteit en -grootte en de duur en opslagcapaciteit.

Vorig jaar

Vorig jaar stuntte Apple niet zo zeer met kortingen op zijn smartphones (hoewel er webshops waren die wel een paar tientjes van de nieuwste iPhone afhaalden), maar wel met cadeaubonnen. Dat verwachten we dit jaar weer, helemaal omdat de nieuwe iPhone 13-modellen net zijn uitgekomen. Een iPhone 12 zou zomaar eens goedkoper kunnen worden dan ‘ie nu is.

Samsung stunt vaker met prijzen, en ook de bekendere modellen van dat merk waren vorig jaar extra in de aanbieding. Andere merken die vorig jaar kortingen aanboden waren OnePlus, Xiaomi en Sony.

Dit jaar

Eigenlijk verwachten we dit jaar precies hetzelfde, maar dan met de modellen van een generatie later. De Samsung Galaxy S21 is inmiddels ruim een half jaar oud, dus die begint in aanmerking te komen voor een fijne Black Friday-korting. Van Apple weten we dus dat prijsdalingen schaars zijn, maar let op de wat kleinere kortingen bij de webshops en cadeaubon-acties vanuit Apple zelf.

OnePlus heeft het afgelopen jaar meer dan een handvol nieuwe smartphones uitgebracht, en het is zeker niet ondenkbaar dat een deel daarvan in de aanbieding gaat tijdens Black Friday. We hebben hoge verwachtingen voor de OnePlus Nord CE en de OnePlus 9, die nu al af en toe een kleine prijsdaling kent.

Black Friday op Kieskeurig.nl

Op en rond Black Friday kun je natuurlijk terecht op onze zustersite Kieskeurig.nl. Op de Prijsdalers-pagina vind je altijd de beste aanbiedingen, en rond Black Friday letten we extra goed op of een deal wel een echte deal is. Daar kun je je ook inschrijven voor de persoonlijke Prijsdalers-mail, waar je je eigen voorkeuren kunt aangeven. We tonen een Hot Deal-icoontje voor échte Black Friday-deals, geven aan of een product op dit moment zijn laagste prijs ooit heeft en laten je ook zien welke deals je hebt gemist, zodat je zelf een prijsalert kunt instellen.

0 Reactie(s) op: Black Friday: smartphones

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.