BlackBerry 10-smartphone duikt vroegtijdig op

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 12 december 2012 09:42

Apps & Software

Via een Vietnamese website zijn foto’s uitgelekt van een vermeend BlackBerry 10-toestel. Volgens de website zal de smartphone van Research In Motion (RIM) in 2013 onder de naam L-Series op de markt verschijnen.

De BlackBerry-smartphone op de foto’s vertoont sterke overeenkomsten met het prototype dat de fabrikant eerder dit jaar onthulde. Echter ziet de L-Series er aanzienlijk beter afgewerkt uit.

De behuizing van het toestel is van een mat-materiaal gemaakt en ook wordt uit de foto’s duidelijk dat er een microSD-kaartlezer aanwezig is en dat de batterij een capaciteit van 1800mAh heeft. Een fysiek toetsenbord ontbreekt op deze toekomstige BlackBerry.

Galaxy S III en iPhone 5

BlackBerry zag zijn aandeel op de smartphonemarkt de laatste jaren in rap tempo dalen. BlackBerry 10 is het nieuwe besturingssysteem van RIM, dat er samen met enkele nieuwe toestellen voor moet zorgen dat de Canadese fabrikant kan opboksen tegen de Galaxy S III en de iPhone 5.

RIM heeft voor 30 januari een persconferentie aangekondigd waar de nieuwe lichting toestellen uit de doeken gedaan zal worden.

0 Reactie(s) op: BlackBerry 10-smartphone duikt vroegtijdig op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.