Boven de 28? Dan betaal je meer voor Tinder Plus

Door: Daan Doedens Daan | 03 maart 2015 16:03

Nieuws

Tinder blijkt toch niet echt een liefdevol bedrijf. Waar het wereldwijd stelletje na stelletje aan elkaar matcht - voor hoe lang zo'n relatie ook mag duren - haalt het zich nu de woede op de hals van de 'oudere' gebruiker. Gelukszoekers van boven de 28 betalen zich blauw aan de nieuwe betaaldienst.

Tinder Plus heeft een aantal features die de gratis versie niet heeft. Zo kunnen gebruikers foute swipes ongedaan maken en kunnen ze niet alleen zoeken binnen hun eigen omgeving, maar overal ter wereld. Het zijn features waarbij je je al met moeite zou kunnen indenken dat iemand er 4 Engelse pond (in Europa) of 10 Amerikaanse dollar (in de Verenigde Staten) per maand voor wil neertellen.

Maar Tinder doet er doodleuk een schepje bovenop. Als je boven de 28 bent en in Europa woont, betaal je geen 4 pond, maar 15. In Amerika kun je nog twee jaar langer gebruik maken van het 'goedkope' tarief, maar ook daar ontkom je na je dertigste niet aan een verdubbeling van de prijs. Voor dat geld kun je beter gewoon een beetje opletten wie je naar links veegt, toch? En anders zijn er altijd nog al die andere dating-apps.