Boxfiles for Dropbox: Dropbox voor Windows Phone

Door: Robin Smit | 29 mei 2013 10:50

Apps & Software

Windows Phone-bezitters moeten het helaas doen zonder officiële Dropbox-app in de Windows Marketplace. Gelukkig lijken er voldoende mensen te zijn die deze app missen, want wie even zoekt heeft zo een alternatief gevonden. Een voorbeeld hiervan is Boxfiles for Dropbox.

Boxfiles for Dropbox is een app die het mogelijk maakt om door de bestanden op jouw Dropbox-account te bladeren. In de app zie je precies dezelfde mappen-structuur zoals je die ook vindt op je computer of bij een van de officiële apps van Dropbox. Hierbij heb je de mogelijkheid om nieuwe mappen aan te maken en foto’s vanaf je telefoon te uploaden naar Dropbox.

Wanneer je een bestand wilt openen, zal dit naar je telefoon worden gedownload en vervolgens worden geopend in een app die het betreffende bestandsformaat ondersteunt. Hiermee is de ondersteuning voor bestandsformaten standaard niet erg groot, maar bij de meest gangbare bestanden zoals afbeeldingen en documenten werkt dit prima.

Wat erg handig is aan Boxfiles for Dropbox is dat je belangrijke mappen kan toekennen aan het startscherm van je telefoon. Zo heb je altijd snel toegang tot deze mappen. Dit kan je een hoop tijd besparen wanneer je vaak dezelfde mappen nodig hebt. Een andere mogelijkheid van de app is de optie om ook een Skydrive-account toe te voegen.

Kortom

Boxfiles for Dropbox is een handige app voor Windows Phone waarmee je toegang krijgt tot de bestanden op je Dropbox-account. Het openen van bestanden werkt goed, maar standaard worden er niet erg veel bestandsformaten ondersteund. Wel weer erg handig is de mogelijkheid om mappen op het beginscherm van je telefoon te plaatsen.

SCORE: 7/10

Prijs: € 1,29 (probeerversie beschikbaar)

Beschikbaar voor: Windows Phone

Download Boxfiles for Dropbox in de Windows Marketplace

0 Reactie(s) op: Boxfiles for Dropbox: Dropbox voor Windows Phone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.