De 14 gekste hoesjes om je iPhone te beschermen

Door: lou-hattersley | 04 augustus 2014 13:00

How To

De iPhone is een bouwtechnisch wonder, dus waarom zouden we het niet aan een raar, grappig, of ronduit eng hoesje onderwerpen? Van babyhandjes en ontbijt, tot neksteunen en stroomstootwapens. Hier laten we je de 14 gekste iPhone hoesjes zien.

Allereerst laten we de belachelijke iPhone Ear hoes zien. Wie wil er nou niet zijn of haar iPhone omtoveren in een gigantisch oor?

Je kunt de iPhone Ear hoes onder meer bij Amazon kopen.

Hana iPhone hoes

Hana betekent "neus" in het Japans, blijkbaar. Niet dat dit echt een excuus is voor deze neusvormige iPhone hoes. Volgens het bedrijf achter de Hana iPhone hoes kun je je vingers in de neusgaten van de hoes stoppen om de telefoon rechtop te houden. Natuurlijk!

De Hana hoes kun je via een kleine omweg in je bezit krijgen.

Japanese Hand hoes

Deze griezelige iPhone hoes deed een tijdje geleden de ronde, maar wist je dat er nu twee enge iPhone Hand modellen beschikbaar zijn? Dat betekent dat het populair genoeg was om het aanbod uit te breiden, wat wij maar moeilijk kunnen geloven.

Je kunt kiezen tussen Nami's Hand en Yamato's Hand. Het enige wat enger is dan een kunstmatige kinderhand vastmaken aan je iPhone is kiezen tussen twee valse kinderhanden. Vreemd.

Hier kun je je eigen Hand hoes aanschaffen. Gatver.

Bacon & Eggs iPhone hoes

Na het bespreken van hoezen met lichaamsdelen, laten we op voedsel overstappen. Ja, er zijn voldoende voedsel gerelateerde hoezen voor je iPhone, waaronder de Bacon & Eggs iPhone hoes.

Deze ei met spek hoes ziet er zo realistisch uit dat je ervan gaat watertanden of walgen, afhankelijk van hoeveel honger je hebt. Naast de Bacon & Eggs optie zijn er ook noedel hoezen en rijst hoezen, misschien meer geschikt voor vegetariërs.

Hier kun je je eigen Bacon & Eggs hoes vinden.

Burger iPhone Dock

Okay, dit is technisch gezien niet echt een hoesje, maar het is best cool dus we hebben besloten het toch te noemen. Als je avontuurlijk ingesteld bent, kun je de Burger iPhone Dock zelfs gebruiken in combinatie met je Backon & Eggs hoes. Het is simpelweg een dock in de vorm van een hamburger (met friet) die je iPhone rechtop houdt. Perfect voor op kantoor, toch?

Als je meer van sushi houdt, of van pannenkoeken, dan zijn er hier ook andere opties beschikbaar voor je.

De iFork

"Een idee dat gewoon uitgevoerd moest worden," zegt de maker van de iFork iPhone standaard op Etsy. Hoewel we niet zeker weten hoe serieus deze mensen zijn, is dit een serieus gevorkte iPhone standaard.

Als je liever een horizontale versie wilt, Forked Up Art is je niet vergeten. En voor liefhebbers van lepels is er zelfs een iSpone hoes. Perfect.

Er zijn een heleboel andere Forked Up creaties, die je hier allemaal kunt vinden.

80s Retro iPhone hoes

Na de voedsel gerelateerde hoezen zijn we aangekomen bij belachelijk grote en onpraktische hoezen. De eerste in onze lijst is de 80s Retro iPhone Case, die je terugbrengt naar een periode waarin mobiele telefoons niet in je zak pasten, of zelfs maar in je tas. Irritant.

TableConnect iPhone hoes

We weten wat je denkt... wat schattig! Deze hoes verandert de iPhone in een tafeltje. Nee! Je kijkt hier naar een echte tafel, met een display van 60 inch. De iPhone is er aan de binnenkant mee verbonden.

En zoals men op de perssite laat weten: "TableConnect stelt gebruikers in staat om hun telefoon of tablet te verbinden en meteen de miljoenen iOS en Android apps die er beschikbaar zijn op een veel grotere schaal te gebruiken."

Je kunt de TableConnect niet daadwerkelijk aanschaffen, maar je kunt hem huren voor een evenement als je dat wilt (maar alleen als je in Oostenrijk, Duitsland, of Zwitserland woont.)

ToneFone

Deze hoes is niet alleen groot, hij is ook belachelijk zwaar. Het is namelijk de zwaarste iPhone hoes ter wereld.

Het is eigenlijk een slim idee. Het betekent dat telkens wanneer je je telefoon oppakt je wat aan het oefenen bent. Je wilt hem niet bij je hebben als je op weg bent, maar voor thuis is het best cool, toch?

Hier kun je de ToneFone kopen.

Vyne iPhone houder

En we zijn aangekomen bij de wearables, hoewel het niet om het soort wearables gaat waaraan je gewend bent in de vorm van smartwatches of Google Glass.

Deze Vyne iPhone Holder is een "handsfree kijkaccessoire" die om je nek hangt, en die je iPhone op een perfecte afstand van je gezicht houdt terwijl je naar een film of TV-serie kijkt, bijvoorbeeld. Cool, maar toch een beetje vreemd.

JoeyBra iPhone houder

Dan is er de JoeyBra iPhone houder, perfect voor vrouwelijke clubbezoekers en feestgangers die geen handtas mee willen zeulen. Er zit een zak aan de zijkant van de beha waar je iPhone precies in zou moeten passen. Zorg alleen dat je een jurk draagt waarmee deze zak gemakkelijk te bereiken is...

Yellow Jacket hoes

De volgende verzameling hoezen dienen ook als zelfverdedigingsmechanismen. Ze zullen niet allemaal overal verkrijgbaar zijn omdat ze in sommige landen niet echt legaal zijn, maar we noemen ze toch, omdat ze raar zijn.

De Yellow Jacket iPhone hoes is nogal gevaarlijk, maar zou je telefoon kunnen beschermen tegen diefstal. De Yellow Jacket hoes verandert je iPhone in een stroomstootwapen waarmee je mensen een schok kunt toedienen - we nemen aan dat dit een aanvaller of dief zal zijn, maar misschien ook wel een vervelende vriend of collega.

Pepperspray iPhone hoes

Als je niet dol bent op het idee om een stroomstootwapen bij je te dragen, is er deze pepperspray iPhone hoes. Hij is zelfs in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Knucklecase

De Knucklecase voor de iPhone is niet ontworpen voor zelfverdediging, maar het lijkt erop, dus we noemen hem toch omdat hij nogal raar is. Het is eigenlijk best handig - hij zorgt ervoor dat je iPhone niet zomaar uit je hand gegrist kan worden.

Er zijn ook allerlei verschillende kleuren, die je hier allemaal kunt vinden.

0 Reactie(s) op: De 14 gekste hoesjes om je iPhone te beschermen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.