De 15 beste gratis apps voor Google Chrome

Door: redactie-computertotaal | 28 mei 2013 14:54

Review

Iedereen die zegt dat je in een webbrowser – of met een browser-gebaseerd besturingssysteem – geen echt werk gedaan krijgt, heeft een aantal van de nieuwste Chrome-apps nog niet gezien. Wij zetten daarom de beste gratis apps voor Google Chrome voor je op een rij.

De apps uit Google’s Chrome Web Store kunnen gebruikt worden in de Chrome-browser en het Chrome OS-besturingssysteem dat we op de Chromebooks vinden. Wat niet veel mensen zich realiseren, is dat veel van deze apps ver boven veredelde bookmarks uitstijgen, en ze kunnen het zelfs opnemen tegen volwaardige desktopsoftware. Ook bieden steeds meer apps offline functionaliteit.

Juweeltjes in de Chrome Web Store

Het kan lastig zijn om juweeltjes voor Chrome te vinden. De winkel is namelijk chaotisch ingedeeld en biedt geen gemakkelijke manier om de goede apps van slechte te onderscheiden. De 15 Chrome-apps die we hieronder noemen zijn echter geweldig, of je nou op een Windows pc, Mac, of Chromebook werkt.

Dit is een vrij vertaald artikel van onze zustersite PCWorld.com, geschreven door Jared Newman (@onejarednewman). De mening van de auteur komt niet per definitie overeen met die van ComputerTotaal.

0 Reactie(s) op: De 15 beste gratis apps voor Google Chrome

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.