Dit is er nieuw in Super Mario Run

Door: lub-snoek | 23 maart 2017 13:09

Nieuws

Vanaf vandaag is Super Mario Run verkrijgbaar in de Play Store. Hiermee is de populaire loodgieter speelbaar op zowel iOS als Android. Voor beide versies zijn ook enkele nieuwe functies toegevoegd en een groter deel van de game is gratis speelbaar.

Voorheen was het in de demo-versie van Super Mario Run alleen mogelijk om rode Toads te verzamelen. Vanaf nu is het ook mogelijk om in de demo-versie verschillende kleuren Toads te verzamelen tijdens een Toad-race. Lees ook: Super Mario Run review - Verrassend lange adem.

Yoshi

Naarmate je verschillende kleuren Toads verzamelt, kun je ook nieuwe huisjes kopen. De speciale karakters hebben nu ook ieder hun eigen huisje.

Het is in de nieuwste versie van Super Mario Run ook mogelijk om speciale Yoshi-huisjes te kopen. De Yoshi's hebben dezelfde kleuren als de verschillende Toads die je in het spel kunt verzamelen. De Yoshi's zijn ook speelbaar.

Door met de verschillende Yoshi's een race te spelen, kun je meer Toads van die specifieke kleur naar je Koninkrijk laten komen. Zo kun je gerichter een bepaalde kleur Toad verzamelen.

Om te spelen met de nieuwe Yohi's moet je het spel wel volledig kopen.

Bowser

In de oude demo kon je alleen de eerste drie levels spelen, plus 30 seconden van de kerker van Bowser. In de nieuwe versie van Super Mario Run kun je deze kerker volledig spelen, mits je een opdracht naar keuze hebt uitgevoerd.

Zo kun je 100 Toads verzamelen, de eerste 5 roze munten van de eerste 3 levels of het spel volledig kopen om de kerker van Bowser te spelen.

Bij het volledig voltooien van de eerste 4 levers, kun je ook nieuwe levels spelen tijdens een Toad-race. 

Toegankelijker

In de nieuwe versie is er niet alleen meer gratis speelbaar materiaal, het spel is ook makkelijker geworden. Het is nu mogelijk om aan het begin van een level de makkelijke stand te kiezen. Voorheen kreeg je alleen deze optie als je heel vaak een level niet haalde. 

Met de vernieuwingen wordt Super Mario Run een stuk toegankelijker. De game is nu speelbaar op iOS en Android en de moeilijkheidsgraad is aangepast. Hoewel er geen cijfers bekend waren over het aantal aankopen van Super Mario Run, voorspelden analisten al dat dit aantal waarschijnlijk niet hoog was. Met de beschikbaarheid voor Android en het gelijktijdig doorvoeren van aangename veranderingen in beide versies, wil Nintendo waarschijnlijk alsnog de meerderheid overhalen om de game volledig te kopen. Dat is namelijk een puntje wat niet is veranderd in de nieuwe versie; de game kost nog steeds een verbazingwekkende 10 euro.

0 Reactie(s) op: Dit is er nieuw in Super Mario Run

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.