Feature Friday - Is de Galaxy S6 Edge dé smartphone van 2015?

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie | 10 april 2015 15:04

Smartphone

De Galaxy S6 edge ligt sinds vandaag in de winkel, en dus gaan Peter en Elmar er in deze nieuwe aflevering van Feature Friday direct mee aan de slag. Met zijn gebogen beeldscherm is het natuurlijk een opvallende telefoon, maar kan de S6 edge ook iPhone-gebruiker Peter overtuigen? Je ziet het hier...

Begin maart onthulde Samsung zijn nieuwe smartphone-vlaggenschip: De Galaxy S6. Daarnaast werd ook de opvallende Galaxy S6 edge uit de doeken gedaan. In deze aflevering gaan Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal met de edge aan de slag.

Heeft een gebogen beeldscherm meerwaarde, weer Samsung eindelijk weer eens te overtuigen, en weet de S6 edge een doorgewinterde iPhone-gebruiker over de streep te trekken? Je ziet het allemaal in deze aflevering van Feature Friday!

De volledige geschreven review van de Galaxy S6 edge lees je hier!

Eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij. Volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar. In de tussentijd, neem ook eens een kijkje bij onze vrienden van GamersNET voor het laatste gamenieuws en gamereviews.