Feature Friday - Kan Huawei P8 zich meten aan Galaxy S6 en iPhone 6?

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie | 01 mei 2015 19:05

Smartphone

De Huawei P8 biedt hoge prestaties voor een schappelijke prijs. Leuk, maar kan het toestel daarmee ook opboksten tegen smartphones als de Samsung Galaxy S6 en Apple iPhone 6? Peter en Elmar gaan in deze nieuwe Feature Friday aan de slag met het nieuwste Android-toestel van Huawei: de Huawei P8.

Huawei onthulde de P8 in april, en verwacht wordt dat de telefoon medio mei in de winkels zal liggen. Op de redactie konden we echter al vroegtijdig aan de slag met de Huawei P8, en dus kunnen Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal je in deze nieuwe Feature Friday al volledig bijpraten over de telefoon.

De Huawei P8 moet het dit jaar gaan opnemen tegen onder meer de Galaxy S6 van Samsung, Apple's iPhone 6 en de One M9 van HTC. Of de smartphone voldoende in zijn mars heeft? je ziet het in onderstaande video!

Hou Computer!Totaal in de gaten voor de volledige review van de Huawei P8, welke in de loop van volgende week gepubliceerd zal worden.

Eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij. Volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar. In de tussentijd, neem ook eens een kijkje bij onze vrienden van GamersNET voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.