Eerste foto Galaxy S7 edge uitgelekt

Door: Jeffrey Noordermeer Jeffrey Noordermeer | 10 februari 2016 16:02

Nieuws

De eerste foto's van de Samsung Galaxy S7 edge lijken te zijn uitgelekt. Samsung heeft zijn nieuwe paradepaardje nog niet aangekondigd, maar we krijgen nu al een goed beeld van het design dat de Galaxy S7 en S7 edge zal gaan voeren.

De Samsung Galaxy S7, die op 21 februari gepresenteerd zal worden op het Mobile World Congress, weet nu al flink wat aandacht op zich te vestigen. Dagelijks verschijnen er nieuwe geruchten over de nieuwe smartphone van Samsung. Er zijn de afgelopen twee dagen verschillende foto's uitgelekt.

Hierop zien we een toestel dat door veel handen heen is gegaan. Je kunt duidelijk de vingerafdrukken zien op de plastic achterkant van de S7. Er lijkt dus toch geen volledig glazen achterkant aan te komen. Wel kun je goed zien dat de camera bijna volledig is weggewerkt en bijna niet meer uitsteekt. De randen van de smartphone lopen wat gebogen af en zijn netjes afgewerkt. De flitser zit overigens ook naast de camera en niet erboven. Dit zoals de geruchten doen geloven. Doordat de randen zo gebogen zijn, hebben we het vermoeden dat het hier ook kan gaan om de achterkant van een Galaxy S7 edge.

De achterkant van de Galaxy S7.

Voorkant Samsung Galaxy S7 edge

Op de onderstaande foto zie je de voorkant van wat een Samsung Galaxy S7 edge zou zijn. Met daarop de score van de AnTuTu benchmark-test, 134.704. Dit is de hoogste score die tot nu toe is waargenomen bij de AnTuTu benchmark-test, dat wil natuurlijk niks zeggen over de prestaties. In praktijk lijkt dit altijd anders te zijn, maar mochten we deze richtlijnen volgen lijkt de S7 een erg sterke telefoon.

Is dit Samsungs nieuwe vlaggenschip?

Gerucht 'Altijd-aan' scherm

Er hangt een aantal geruchten in de lucht over alle verschillende telefoons die de komende maanden uitkomen. Net als de LG G5, lijkt nu ook de S7 een 'altijd-aan' scherm te krijgen. Of dit daadwerkelijk het geval is, dat zal blijken als Samsung de Galaxy S7 op 21 februari aankondigt tijdens het Mobile World Congress.

Zijkant van de Samsung Galaxy S7 edge.

0 Reactie(s) op: Eerste foto Galaxy S7 edge uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.