Foto goedkope BlackBerry 10-smartphone duikt op

Door: Elmar Rekers | 05 april 2013 09:10

Nieuws

Er is vrijdag een foto opgedoken van een nog onbekende BlackBerry-smartphone. Het toestel, vermoedelijk uit de R-serie, krijgt een fysiek toetsenbord en zal als derde smartphone voorzien worden van het BlackBerry 10-besturingssysteem.

De foto is gepubliceerd op BlackBerryOS.com, en volgens de bron gaat het hier om een toestel dat iets goedkoper zal zijn dan de huidige Z10 (review), en de later dit jaar te verschijnen Q10.

De nog onbekende telefoon behoort waarschijnlijk tot de R-serie, en kan volgens de bron onder de naam BB10 Curve op te markt verschijnen. Er zou 8 GB aan geheugen in het toestel aanwezig zijn, wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Verder wordt een 1800 mAh-batterij genoemd en een prijskaartje van tussen 300 en 400 dollar.

Minder zakelijk

Oude BlackBerry-toestellen zijn nog altijd populair onder jongeren, en door een goedkoper BlackBerry 10-toestel in de markt te zetten, lijkt het bedrijf deze doelgroep vast te willen houden. Het toestel ziet er met zijn witte behuizing en ronde vormen dan ook een stuk minder zakelijk uit dan de Z10 en Q10.

BlackBerry zelf heeft tot op heden nog niets losgelaten over de komst van de BB10 Curve. Volgens de bron moet het toestel in de zomer of herfst van dit jaar op de markt komen.

0 Reactie(s) op: Foto goedkope BlackBerry 10-smartphone duikt op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.