Foto's nieuwe Lumia-smartphones met Windows 10 lekken uit

Door: Niels van der Helm Niels | 29 augustus 2015 15:08

Nieuws

Er zijn foto's uitgelekt van de nieuwste Windows-smartphones. De nieuwste toestellen met Windows 10 worden de Cityman en Talkman genoemd. De verwachting is dat deze toestellen in oktober worden gepresenteerd tijdens een Microsoft-event.

De Cityman en Talkman zijn ongeveer dezelfde toestellen, maar er zijn enkele verschillen. De verschillen zitten, zowel in intern als in het uiterlijk. De Cityman heeft een 5,7 inch-scherm terwijl de Talkman een 5,2 inch-scherm heeft. Dit is te zien op die foto's die Evleaks heeft verspreid via Twitter.

Beide toestellen zullen uitgerust zijn met een standaard 3 GB RAM en 32 GB opslag. Daarnaast beschikken de nieuwste Microsoft-smartphones over een USB-C-opslag. De Cityman maakt gebruik van een 8-core processor. De Talkman krijgt daarentegen een 6-core processor. Dit betekent dat de Cityman meerdere taken gelijktijdig kan uitvoeren. Beide toestellen krijgen ook de mogelijkheid om draadloos op te laden.

Beide toestellen kunnen worden gebruikt als Continuum-toestel op een extern scherm waarbij je de basis-apps uit de Microsoft Store kunt gebruiken.