Foto's mysterieuze Lumia 1020 gelekt

Door: Daan Doedens Daan Doedens | 01 december 2014 11:31

Nieuws

Een nieuwe Lumia 1020, met een enorme camera en Kinect-achtige besturing. Dat moest de McLaren worden. Totdat Microsoft de stekker uit het project trok. Toch verscheen er op de Chinese veilingsite Taobao een aanbieding met foto's van de geheimzinnige telefoon.

Op de beelden is te zien dat het apparaat beschikt over een minstens even grote 'camerabobbel' als de Lumia 1020, maar de behuizing is ditmaal grotendeels van aluminium gemaakt. Ook zou het gaan om een scherm van 1080p, in plaats van de 720p van de originele Lumia. De advertentie is inmiddels offline gehaald.

Geen doodgewone 1020

Het lijkt er wel op dat bijvoorbeeld de flitser iets aan kwaliteit heeft moeten inboeten ten opzichte van de gehoopte specificaties en ook de mechanische sluiter lijkt afwezig te zijn. Daarom is het niet zeker dat het daadwerkelijk om de mysterieuze McLaren gaat, maar een doodgewone Lumia 1020 is het duidelijk niet.

We waren erg onder de indruk van de originele Lumia 1020. We vroegen aan experts wat zij ervan vonden. Bekijk hun reacties in deze video.

0 Reactie(s) op: Foto's mysterieuze Lumia 1020 gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.