Galaxy S7 in gelekte Samsung video

Door: Jeffrey Noordermeer Jeffrey Noordermeer | 16 februari 2016 11:28

Nieuws

De verwachtingen zijn hoog en de speculaties des te groter, in de nieuwe gelekte Samsung video kunnen we, een week eerder dan gepland, de nieuwe Galaxy S7 edge bewonderen. Maakt het zijn verwachtingen waar? Of blijven speculaties slechts speculaties?

De Indonesische afdeling van Samsung laat, een week eerder dan gepland, beelden zien van de Samsung Galaxy S7. Een reclame voor het nieuw toestel is geplaatst op het officiële YouTube-kanaal van Samsungs Indonesische afdeling. In de video wordt de Indonesische boogschutter Dellie Threesyadinda tijdens haar training gevolgd, terwijl ze regelmatige haar nieuwe telefoon gebruikt.

Galaxy S7 of Galaxy S6?

Het design van de Galaxy S7 edge lijkt sprekend op de Galaxy S6 en S6 edge. Het model is niet besproken in de video, wel kun je zien dat de boogschutter zelfs in de regen de telefoon kan besturen, wat dus kan duiden op waterbestendigheid. Ook is er te zien dat de telefoon draadloos kan worden opgeladen.

Nog een week en dan zal Samsung de nieuwe Galaxy S7 officieel aankondigen. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit gebeuren op 21 februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

0 Reactie(s) op: Galaxy S7 in gelekte Samsung video

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.