Gelekte video's showen HTC One M9

Door: Daan Doedens Daan Doedens | 25 februari 2015 09:42

Nieuws

Techbedrijven vinden het leuk om hun nieuwe creaties voor de officiële aankondiging al stiekem een beetje uit te lekken. Een fotootje hier en daar maakt mensen alleen maar nieuwsgieriger. Maar wat als er drie volledige video's lekken in de week van de presentatie van je nieuwe vlaggenschip?

Dat is HTC overkomen. We wisten al het een en ander over de gloednieuwe One M9. Zo krijgt de smartphone een camera van 20 megapixel en zou er een nieuwe versie van de softwarelaag Sense op draaien. Dat is logische informatie die nog genoeg te gissen overlaat. Maar de Amerikaanse lekkenzoeker Upleaks heeft drie video's gevonden die de M9 in vol ornaat tonen (helaas: de video's zijn allang weer offline).

Dolby Surround

De filmpjes laten zien dat er inderdaad een 20MP-camera in de M9 komt, samen met een 4MP-frontcamera met UltraPixel voor je scherpe selfies. De BoomSound-speakers geven je de mogelijkheid tot Dolby Surround Sound. In de video's wordt ook de nieuwe softwarelaag Sense 7 getoond, die weliswaar niet zo rigoureus verschilt van eerdere versies als gehoopt, maar toch behoorlijk vernieuwend is.

De One M9 gooit fotobewerking over een compleet andere boeg.

Zo kun je thema's zelf aanpassen en inrichten, is er een gloednieuwe foto-app en kun je door met drie vingers te swypen snel dingen delen op social media. Zo is het enige wat nog écht geheim is gebleven wat er binnenin de M9 gebeurt. Dat zal HTC ongetwijfeld volgende week vertellen op het Mobile World Congress in Barcelona, waar Computer!Totaal uiteraard verslag van zal doen.

Update: er is een nieuwe video verschenen, een verzameling van de drie commercials. Hoe lang de video online blijft, is gissen, maar in elk geval kun je even zien hoe de One M9 eruit gaat zien.

1 Reactie(s) op: Gelekte video's showen HTC One M9

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 25 februari 2015 16:14 Anoniem
    En nog steeds ook hele volksstammen die er in trappen ..
    best wel kansloos ben je dan …
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.